SENEST SET
FAVORITTER

Sverigesvej 9A, 8660 Skanderborg

Højloftet lager i Skanderborg tæt ved E45

151.550,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173113Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Højloftet og regulært lager, beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Skanderborg tæt ved både E45 og i gåafstand til byens togstation, udlejes. Lejemålet er ideelt for virksomheden, der udøver lettere industri- eller værkstedsvirksomhed eller til brug for nethandelsvirksomheden, der vægter nærhed til motorvejen højt.
Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Skanderborg. Området ligger med kort afstand til Motorvej E45 med under 3,5 km. til motorvejstilkørslen Skanderborg N/ Stilling og omtrent tilsvarende afstand til motorvejstilkørslen Skanderborg V i sydgående retning. Køretiden til Skanderborg midtby er ca. 5 min., mens Aarhus nås på under 20 min. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder til området i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus.

Beskrivelse
Lejemålet på 433 m² udgør en selvstændig del af et større ejendomskompleks på i alt ca. 3.500 m², som huser flere virksomheder. Lejemålet er beliggende parterre med niveaufri adgang bagerst på matriklen med flot kig til grønne omgivelser.

Lejemålets arealer fordeler sig på en opvarmet og isoleret hal, som er sektioneret i to afsnit med intern gennemgang. I forlængelse af hallen forefindes et større disponibelt rum, en kantine med opsat te-køkken samt toiletfaciliteter.

Hallerne er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med 4,9 meter under spær. Lokalerne fremstår med lyse vægge, der sammen med de store vinduespartier i fronten og siderne af bygningen, skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv. Adgangen til hallen sker via en bred dobbeltdør.

I ejendommen forefindes desuden et ledigt kontorlejemål på op til 475 m², som evt. kan lejes sammen med nærværende lokaler, såfremt en kommende lejer måtte have behov for yderligere kontorfaciliteter.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
140.725,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
151.550,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.629,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
350,-
Årlige driftsudgifter kr.
10.825,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
25,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
433 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Kantine
Toiletfaciliteter

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK