SENEST SET
FAVORITTER

Ørstedsvej 8, 8660 Skanderborg

Eksklusivt kontor i nyopført bygning ved E45

307.304,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173461Type : Kontor

 

Introduktion
TT System, som er totalentreprenør med speciale i opførelse og indretning af butikker og kontorer, er i gang med at opføre et nyt domicil i høj kvalitet til eget brug med forventet færdiggørelse ved årsskiftet 2021/2022. I bygningens stueetage indrettes et selvstændigt lejemål bestående af eksklusive kontorlokaler med henblik på udlejning. Lokalerne er beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Skanderborg syd for Aarhus og vil være ideelle for alle virksomheder indenfor de liberale erhverv, der vægter nærhed til motorvejen højt.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende på Ørstedsvej i Skanderborg ved Motorvej E45 under ét minuts kørsel til motorvejsafkørslen Stilling/Skanderborg N. Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med bl.a. McDonald's og Dansk IngeniørService som nærmeste naboer. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 15 min., mens Skanderborg midtby nås indenfor 5 minutter. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder med busforbindelse til bl.a. Aarhus og Skanderborg ca. 1,5 km. fra ejendommen.

Beskrivelse
Lejemålet på 272 m² udgør en selvstændig del af en større og præsentabel ejendom på i alt ca. 1.000 m², som pt. er under opførelse som nyt domicil for virksomheden TT System. Ejendommen bliver opført i høj kvalitet i gedigne, men også miljøbevidste materialer, hvor eksempelvis facaderne på kontorbygningen mures op i genanvendte mursten med lavere Co2 aftryk til følge.

Lejemålet er beliggende i bygningens stueetage og får selvstændig indgang. Kontoret bliver indrettet som et åbent kontormiljø med adgang til to separate kontorer, et ?stillerum? samt et større mødelokale. Det åbne miljø adskilles fra de øvrige dele af lejemålet med skillevægge i glas. Herudover etableres en lækker kantine med Svane køkken, som får udgang til egen overdækket terrasse. Hertil forefindes en garderobe i forbindelse med lejemålets toiletfaciliteter, som får berøringsfrie armaturer i messing. Endelig forefindes et printer-/ kopirum.

Kontorerne får god loftshøjde og forsynes med et bredt vinduesbånd isat facaden med kig til grønne omgivelser og en lille sø. Gulvene belægges med flotte tæppefliser, og lofterne bliver akustiklofter med opsat grundbelysning. Kontorerne forsynes endvidere med luftskifte, hvilket sikret et godt indeklima. Lejemålet forberedes for fibernet.

Den fælles parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Domicil
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
285.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
307.304,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
25.609,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.130,-
Årlige driftsudgifter kr.
21.704,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
80,-

Lokalet

Etage areal
272 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Kantine
Mødelokale
Parkeringsplads
Skillevægge
Terrasse
Toiletfaciliteter
Køkken
Kontor

Teknik

Fibernet
Printer

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere