SENEST SET
FAVORITTER

Sverigesvej 9A, 8660 Skanderborg

Erhvervslejemål tæt ved E45 og Skanderborg Station

201.875,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173115Type : Kontor

 

Introduktion
Godt kontorlejemål beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Skanderborg tæt ved både E45 og i gåafstand til byens togstation udlejes. Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og vil være ideelt for alle virksomheder inden for de liberale erhverv eller for nethandelsvirksomheden, der vægter nærhed til motorvejen højt.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Skanderborg. Området ligger med kort afstand til Motorvej E45 med under 3,5 km. til motorvejstilkørslen Skanderborg N/Stilling og omtrent tilsvarende afstand til motorvejstilkørslen Skanderborg V i sydgående retning. Køretiden til Skanderborg midtby er ca. 5 min., mens Aarhus nås på under 20 min. Der er endvidere gode offentlige transportmuligheder til området i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus.

Beskrivelse
Lejemålet på 475 m² udgør en selvstændig del af et større ejendomskompleks på i alt ca. 3.500 m², som huser flere virksomheder. Lejemålet er beliggende i en selvstændig bygning ved indkørslen til ejendommen og har facade til Sverigesvej.

Arealerne er disponeret med en række kontorer og mødelokaler i varierende størrelse. Der er overvejende tale om lette skillevægge, hvilket gør indretningen fleksibel. Lejemålet er desuden forsynet med en større kantine med tilstødende køkken samt toiletfaciliteter.

Kontorene fremstår lyse og venlige med vinduespartier i begge sider af bygningen. Gulvene er praktisk belagt med linoleum, mens lofterne er systemlofter med akustikregulering og opsat grundbelysning. Lokalerne er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag. Den store parkeringsplads lige uden for døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

I ejendommen forefindes desuden et ledigt lager på 433 m², som evt. kan lejes sammen med nærværende lokaler, såfremt en kommende lejer måtte have behov for lager-/produktionsfaciliteter.

Trappeleje
Lejemålet er udbudt med en trappeleje under forudsætning af, at lejer indgår en lejekontrakt med en 3-årig uopsigelighed:

Årlig leje år 1: Kr. 190.000
Årlig leje år 2 og fremefter: Kr. 261.250

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
190.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
201.875,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.823,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
425,-
Årlige driftsudgifter kr.
11.875,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
25,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
475 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kantine
Parkeringsplads
Skillevægge
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Installationspaneler

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK