SENEST SET
FAVORITTER

Nørre Alle 24, 8362 Hørning

Momsfrit klinik/kontorlejemål på torvet i Hørning

216.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173062Type : Kontor

 

Introduktion
Momsfrit klinik-/kontorlejemål centralt beliggende på torvet i Hørning udlejes. Lejemålet har en god planløsning og er ideelt til klinikformål eller for alle virksomheder indenfor de liberale erhverv, der vægter nærheden til såvel offentlige transportmuligheder som motorvejen højt.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende centralt i Hørning på byens handelstorv, som huser en bred vifte af indkøbsmuligheder, herunder flere dagligvareforretninger, apotek, optiker, tøjbutikker, behandlere m.fl. Hørning er en populær forstad til Aarhus med ca. 8.200 indbyggere beliggende blot 15 km. fra centrum af Aarhus. Byen er i disse år inde i en rivende udvikling og oplever store nybyggerier og en stigende tilstrømning af nye borgere. Hørnings popularitet skyldes ikke mindst byens gode infrastruktur med kort afstand til motorvejsnettet samt mange offentlige transportmuligheder. Fra området er der således blot 3,5 km. til Aarhus Syd Motorvejen/E45, ligesom Hørning St. ligger få minutters gang fra ejendommen. Med tog nås Aarhus Hovedbanegård på blot 12 min., mens Skanderborg St. nås på kun 6 min.

Beskrivelse
Lejemålet på 204 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom opført i år 2000 på i alt 1.000 m², som huser såvel erhverv som beboelse. Lokalerne er beliggende på 1. sal i fronten af bygningen, som vender ud mod det øvrige handelstorv og områdets store parkeringsplads. Lejemålet entréres via ejendommens fælles entré, hvorfra der er såvel trappeløb som elevator til 1. salen.

Lejemålet er indrettet med receptionsområde, større venteværelse/åbent kontorlandskab samt fire behandlerlokaler/kontorer. Herudover forefindes kantine med opsat te-køkken samt to toiletter - et til henholdsvis patienter og personale -, som hver især ligger i forbindelse med en garderobe. Endelig forefindes et mindre kopi-/serverrum samt et disponibelt lokale på gangen lige udenfor lejemålets hoveddør.

Lejemålet fremstår lyst og indbydende med mange vinduer isat facaden. Gulvene er praktisk belagt med linoleum, mens lofterne er akustikregulerende systemlofter med indbygget grundbelysning. De enkelte behandlerlokaler har indlagt vand og er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag. Lejemålet er endvidere forsynet med udsugning, hvilket er med til at sikre et godt indeklima.

Den store parkeringsplads på torvet lige udenfor døren med vederlagsfri 3-timers parkering sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
204.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
216.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
18.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.059,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
59,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
204 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Kantine
Kontorlandskab
Parkering
Receptionsområde
Toiletter
Køkken
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator
Installationspaneler
Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK