SENEST SET
FAVORITTER

Bakkedraget 1, 8362 Hørning

350-700 kvm kontorlejemål tæt ved E-45

280.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 76 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172849Type : Kontor

Lyst og venligt kontorlejemål tæt ved E-45

Introduktion
Præsentabelt kontorlejemål beliggende i Hørning syd for Aarhus med kort afstand til Motorvej E45 samt i gåafstand til byens togstation, hvorfra transporttiden til Aarhus Hovedbanegård er blot 12 min. Lejemålet er fleksibelt indrettet og kan således opdeles i to lejemål på hver 350 m2.
Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i en større erhvervspark centralt placeret i Hørning. Hørning er en populær forstad til Aarhus med ca. 8.200 indbyggere beliggende blot 15 km. fra centrum af Aarhus. Byen er i disse år inde i en rivende udvikling og oplever store nybyggerier og en stigende tilstrømning af nye borgere. Hørnings popularitet skyldes ikke mindst byens gode infrastruktur med kort afstand til motorvejsnettet samt mange offentlige transportmuligheder. Fra området er der således blot 4 km. til Aarhus Syd Motorvejen/ E45, ligesom Hørning St. ligger blot 5 min. gang fra ejendommen. Med tog nås Aarhus Hovedbanegård på blot 12 min., mens Skanderborg St. nås på kun 6 min.

Beskrivelse
Lejemålet på 700 m² udgør en selvstændig del af et større ejendomskompleks på i alt ca. 8.500 m², som fungerer som en erhvervspark udlejet til en række forskellige virksomheder. Lejemålet har tidligere fungeret som kontor for Skanderborg Kommune, som nu har samlet sine aktiviteter i nybyggede faciliteter i Stilling.

Lejemålet er beliggende på 1. sal og entreres via en præsentabel hall, hvorfra der er trappeløb til 1. sal. Arealerne er disponeret med et større, åbent kontorlandskab samt en række kontorer og mødelokaler i varierende størrelse. Der er overvejende tale om lette skillevægge, hvilket gør indretningen fleksibel. Lejemålet er desuden forsynet med et te-køkken samt toiletfaciliteter.

Kontorene fremstår lyse og venlige og er belagt med mørke gulvtæpper. Lofterne er systemlofter med indbygget lys, og lokalerne er desuden forsynet med installationspaneler med både edb- og eludtag. I ejendommen er der endvidere indlagt fibernet. Den store parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

I bygningskomplekset forefindes yderligere et ledigt kontorafsnit på 475 m2, som igen kan opdeles i to lejemål på henholdsvis 190 m2 og 285 m2 - se sagsnr. 172888.

Kontakt senior erhvervsmægler Mads Thomsen, såfremt der ønskes yderligere oplysninger eller en fremvisning, på mobilnr. 3159 4258 eller mads.thomsen@danbolig.dk

Økonomi

Årlig leje
280.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
280.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
23.333,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
400,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
700 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Hall
Kontorlandskab
Parkeringsplads
Skillevægge
Toiletfaciliteter
Køkken
+Mere

Teknik

Fibernet
Installationspaneler

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK