SENEST SET
FAVORITTER

Niels Bohrs Vej 35, 8660 Skanderborg

Flot kontordomicil til leje

816.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 4190215Type : Kontor

 

Indflytningsklart kontorlejemål i flot stand beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Stilling lige ved motorvej E45.

Lejemålet er i første omgang et fremlejemål, men det vil sandsynligvis være muligt at indgå en normal lejekontrakt med ejendommens ejer.

Lejemålet har en god planløsning og vil være ideelt til f.eks. en handels-, IT- eller konsulentvirksomhed, der vægter nærhed til motorvejen højt. Lejemålet er beliggende på Niels Bohrs Vej i Stilling ved Motorvej E45 under ét minuts kørsel til motorvejsafkørslen Skanderborg N. Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med flotte virksomhedsdomiciler. Kvarteret er velforsynet med busforbindelser til såvel Aarhus som Skanderborg. I bil er der ca. 15 minutters kørsel til Aarhus Havn/centrum og Skanderborg midtby nås indenfor 5 minutter.

Lejemålet på i alt 1.165 m² udgør en selvstændig del af en større ejendom opført i år 2009, som bl.a. huser IT virksomheden Fuzion A/S som lejer en del af stueetagen til hosting. Virksomhedens ansatte kommer kun en sjældent gang imellem på ejendommen.

Lejemålet entreres via bygningens præsentable reception/stor foyer, som betjener den samlede ejendom. Kontorlokalerne er beliggende i stueplan og på første sal i umiddelbar nærhed til receptionsområdet, hvorfra der er trappeløb/elevator til første salen. Lejemålets kvadratmetre er overordnet set disponeret med selvstændige kontorer, kantine og toiletforhold. Der er åbne kontorlandskaber på første sal samt enkelte kontorer/ mødelokaler i forbindelse hermed. Stueetagen er indrettet med 110 m² kantine og 50 m² foyer. Derudover er der reception, trappe/elevator til første sal, køkkenforhold, toiletter og møderum. Første sal er indrettet med 5 møderum samt et storrumskontor på 246 m². Fra første sal er der kig ned i kantinen. Der er 385 m² på første sal, som endnu ikke er færdigindrettet til kontorformål. Lejer kan således få indflydelse på nyindretningen. Kontorerne fremstår lyse og indbydende med et godt lysindfald fra vinduespartier i begge sider af bygningen. Lokalerne er belagt med gulvtæpper/linoleum/fliser og har systemlofter med indbyggede lyskilder. Der er desuden ventilation i kontorerne, som er med til at sikre et godt indeklima. I ejendommen er der endvidere indlagt fibernet. Lejemålet tilbyder nogle gode fællesfaciliteter, der udover den fælles reception, omfatter en stor og lækker kantine i forbindelse med indgangen.

Den store parkeringsplads lige udenfor døren sikrer endelig gode p-forhold for såvel virksomhedens ansatte som gæster.

Nærværende opstilling omfatter det samlede kontorareal på i alt 1.163 m² inkl. andel af fællesarealer

Forslag til anvendelse

Virksomhedsdomicil
Kontordomicil

Økonomi

Årlig leje
816.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
816.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
68.017,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
700,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1166 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
7624 m²

Faciliteter

Foyer
Fællesfacilitet
Kantine
Kontorlandskab
Møderum
Parkeringsplads
Reception
Toiletter
Kantine
Reception
+Mere

Teknik

Elevator
Fibernet

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK