SENEST SET
FAVORITTER

Niels Bohrs Vej 17, 8660 Skanderborg

Showroom/lager i Company House ved E45

141.472,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173340Type : Detailhandel/butik

 

Introduktion
Regulært erhvervslejemål beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Stilling lige ved Motorvej E45 udlejes. Lejemålet udgør en selvstændig enhed i dette "Company House" med flere lejere og gode fællesfaciliteter. Lokalet har mange anvendelsesmuligheder, herunder til brug for den kreative virksomhed, som fotostudie, showroom, værksted med lettere forarbejdning eller blot til lagerformål.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende på Niels Bohrs Vej i Stilling ved Motorvej E45 under ét minuts kørsel til motorvejsafkørslen Skanderborg N. Området er et nyere og attraktivt erhvervskvarter med flotte virksomhedsdomiciler. Kvarteret er velforsynet med busforbindelser til såvel Aarhus som Skanderborg. I bil er der ca. 15 minutters kørsel til Aarhus Havn/centrum og Skanderborg Centrum nås indenfor 5 minutter.

Beskrivelse
Lejemålet på 397 m² udgør en selvstændig del af en større og præsentabel ejendom på i alt godt 11.000 m² opført i perioden 1994-97, som oprindelig fungerede som domicil for tøjfirmaet REDGREEN. I dag fungerer ejendommen som et ?Company House? med flere lejere og gode fællesfaciliteter.

Lejemålet er beliggende på 1. sal på et indskudt dæk i en af ejendommens tre lagerhaller. Udlejer etablerer en udvendig ståltrappe på bygningen, hvorved lejemålet får selvstændig indgang fra ejendommens store, nyasfalterede parkeringsplads.

Lokalet er opvarmet, regulært og har en god loftshøjde med 3,5 meter under spær. Lejemålet fremstår med hvidmalede vægge og lofter, der, sammen med det brede vinduesbånd i facaden og de mange ovenlysvinduer, skaber et lyst og venligt arbejdsmiljø. Der forefindes endvidere akustikregulering i loftet. Gulvet er glat betongulv.

Ejendommen tilbyder nogle rigtig gode fællesfaciliteter for ejendommens lejere med bl.a. stor og lækker kantine i hovedbygningen med udgang til hyggelig atriumgård. Her er der (mod betaling) mulighed for at indgå i ejendommens kantineordning. I hovedbygningen er der endvidere adgang til toiletfaciliteter og et helt unikt mødelokale med smukke, maritime detaljer. Ejendommens lejerforening varetager alle drifts- og renholdelsesopgaver, hvilket gør det let og økonomisk at være lejer i bygningen.

Der er i dag indbygget et større rum på ca. 75 m² i lejemålet i en let konstruktion, som kan nedtages efter behov. Lejemålet kan i det hele taget skræddersys en kommende lejers specifikke behov, idet lejen og øvrige vilkår vil blive afstemt herefter ? forhør nærmere herom hos ejendomsmægleren. Lejen ifølge nærværende opstilling tager afsæt i lokalernes nuværende stand og indretning med en udvendig ståltrappe monteret.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Årlig leje
119.100,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
141.472,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
11.789,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
356,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.372,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
56,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
397 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Atriumgård
Betongulv
Kantine
Kantineordning
Mødelokale
Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Lager
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere