SENEST SET
FAVORITTER

Hårup Bygade 20, 8600 Silkeborg

Forventet indflytning i 4. kvt. 2020

512.210,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8682 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86401526Type : Lager & Produktion

Skal virksomheden have en attraktiv placering med profilering og synlighed direkte til motorvejen Aarhus-Silkeborg-Herning

Skal virksomheden have en attraktiv placering med profilering og synlighed direkte til motorvejen Aarhus-Silkeborg-Herning, og med hurtig adgang til fuldt tilslutningsanlæg til motorvejen indenfor få hundrede meter - her er muligheden! Projektet er et erhvervsbyggeri beliggende vest for Silkeborg ved motorvejen i Hårup mod Aarhus.

Ejendommen bliver nyopført med forventet indflytning i 4. kvartal 2020. Projektbyggeriet vil bestå af flere erhvervslejemål som lagerhaller med tilhørende kontorer og velfærdsrum. Byggeriet kan delvist tilpasses den enkelte bruger herunder ændringer i kontor indretning og størrelse. Ved byggeriets færdiggørelse udbydes 2 erhvervslejemål - lejemål A på 441 kvm bestående af 281 kvm lager med kontor og velfærdsrum på 160 kvm samt lejemål E på 533 kvm bestående af 373 kvm lager med kontor og velfærdsrum på 160 kvm. Endvidere er der herud over tilhørende depotrum 9 kvm til hvert lejemål.

Ejendommen er opføres i grå søstens-elementer med godt lysindfald. Gulve i kontor og velfærdsrum er med mørke tæppefliser, vægge er glatte hvide og HTH køkken er installeret i velfærdsdelen. Der er udgang til terrasse fra hver kontordelen på 1. sal. Byggeriet er naturligvis top lavenergi med deraf følgende lavt forbrug. Omkring bygningerne er der rummelige udenoms arealer med belægningssten og markerede P-pladser for hver enkelt lejemål.

Med motorvejene i det midt- og østjyske område er der tale om en meget central placering i forhold til f.eks Aarhus, Viborg, Herning, Horsens og Randers. I kørsel tidsmæssigt er der tale om ca. 5 minutter i bil fra Silkeborgs byskilt, og ca. 15 minutter til Aarhus.

Erhvervsområdet i Hårup er Silkeborgs østlige erhvervsport, med flere velkendte virksomheder, bl.a. kan nævnes Danfoss Silkeborg, Dacapo Stainless, Michael Jacobsen Automobiler, Stoffer Retail Solutions, Fraster, PJ Production, Haarup Maskinfabrik, Netto Biler, Maki og Zero-Max m.fl.

Forslag til anvendelse

Maskinfabrik
Lager

Økonomi

Årlig leje
502.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
512.210,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
42.684,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
526,-
Årlige driftsudgifter kr.
9.910,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
10,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
974 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
P-plads
Terrasse

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK