SENEST SET
FAVORITTER

Stagehøjvej 1, 8600 Silkeborg

STAGEHØJ - SILKEBORGS OG FREMTIDENS KONTORHUS

4.064.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863924DType : Kontor

Dynamisk og moderne multibrugerhus

Lejemål fra 450 - 6.800 m². Kan tilpasses lejers specifikke behov og ønsker.

Med bedste beliggenhed centralt i Silkeborg forventes STAGEHØJ at stå klar til indflytning i 2025. STAGEHØJ er tænkt som et moderne multibrugerhus til den kræsne kontorvirksomhed, som både ønsker at afsætte et klimavenligt aftryk og tilbyde sine medarbejdere de bedste vilkår for at trives og udvikle sig i inspirerende omgivelser.

STAGEHØJ er ikke bare en kontorbygning, men også et skulpturelt monument og byport til Silkeborg midtby. I alle tanker og detaljer har arkitekten i smarbejde med bygherre søgt at skabe et byggemæssigt udtryk, som lever op til den markante hjørnebeliggenhed ved knudepunktet omkring erhvervskorridoren, Silkeborgs indre ringvej, Jysk Park og motorvejstilkørslen mod Århus.

Samtidig er Silkeborgs grønne profil som Danmarks Outdoor hovedstad tænkt ind, og lader naturen komme helt ind til bygningen, hvor der via bro til hovedindgangen skabes en illusion af en lille skovsø i nåletræsskoven.

Ejendommen DGNB Guld certificeres, naturligvis, og den fleksible indretning minimerer spildplads, optimerer nettoarealer og reducerer dermed din virksomheds leje- og driftsudgifter.

Lejemål udbydes i hele, halve eller flere etager fra ca. 450 m² og op til i alt 6.800 m², med muligheder for at skabe spændende arbejdsmiljøer med rumskabende elementer og fleksible indretninger til både mindre cellekontorer til storrumskontorer og mødelokaler. I samarbejde med ejendommens arkitekt har du mulighed for at tilpasse indretningen efter din virksomheds ønsker og specifikke behov, og evt. særlige behov til klinik.

Bygningens design er baseret på en H-bygning og opføres i hhv. 3 og 5 etager med fælles elevator, fælles foyer med lounge og mulighed for etablering af fælles mødelokaler efter nærmere indretning. Endvidere etableres solvendt fælles tagterrasse som rekreativt og afstresset pusterum med udsigt over byen. Ejendommens facade etableres i mønstermurvæk og glaspartier, som giver et præsentabelt og solidt indtryk.

Ejendommen forventes klar til indflytning i 2025 med lejeniveauer fra kr. 1.300 - 1.550 pr. m² + drift inkl. standard kontorindretning. Mulighed for at supplere med særlige ønsker mod evt. tillæg. Kontakt Nordicals for nærmere information og lejen på din ønskede placering i ejendommen.

Område og parkering:
STAGEHØJ er optimalt placeret på kanten imellem den nye erhvervskorridor langs motorvejen, og den indre ringvej som markerer starten af Silkeborgs midtby. Placeringen er desuden knudepunkt for den nordlige indfaldsvej, Nørreskov Bakke, og den østlige motorvejstilkørsel til og fra Århus, hvorved tilgængeligheden i bil ikke kan blive bedre.

Der etableres hele 137 P-pladser til ejendommens brugere og gæster. Samtidigt er beliggenheden i cykelafstand til byens største boligområder, og har flere buslinjer lige ved døren

Området med den nye erhvervskorridor er i kraftig udvikling med bl.a. Silkeborg Erhvervspark, Jysk Park og Jysk Arena som nærmeste naboer, samt flere spændende projekter på vej. I det hele taget er placeringen lige i hjertet af Silkeborgs udvikling mod nord og øst især.

Udenomsarealer:
Beplantede udenomsarealer og træ-alléen langs P-pladsen afspejler Silkeborgs grønne profil, og den centrale hovedindgang fremhæves med en gangbro over en lille sø med vegetation inspireret af Silkeborg unikke natur - hermed kommer naturen helt ind i bygningen, og bliver karaktergivende for byggeriet.

P-forhold:
137 p-pladser inkl. 4 hcp. pladser, samt cykelparkering på terræn til 30-40 cykler.

Overtagelse:
Overtages nyopført, nymalet og nyindrettet til kontor/klinik.
Fleksibel indretning efter nærmere aftale. Standard indeholdt i lejen.
Mulighed for særindretninger efter aftale og evt. lejetillæg.
Ejendommen forventes klar til indflytning i 2025.

Forbehold:
Alle priser er med forbehold indtil endelig projektering og lejekontrakt.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor
Multibrugerhus

Økonomi

Årlig leje
3.429.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
4.064.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
338.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.600,-
Årlige driftsudgifter kr.
635.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
250,-

Lokalet

Etage areal
2540 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Cykelparkering
Foyer
Glasparti
Lounge
Parkering
Storrumskontor
Kontor
DGNB Guld

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere