SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 2B, 8600 Silkeborg

EKSKLUSIVE KONTOR- ELLER KLINIKLOKALER

387.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863862Type : Kontor

Særdeles præsentable og velbeliggende lokaler

I Silkeborg City tæt på Torvet.

Lejemålet er beliggende på 1. og 2. sal med indvendig flot trappe, som forbinder de to etager i lejemålet. Da lejemålene også har central adgangstrappe fra gaden til øverste etage, kan lejemålene opdeles blot ved at fjerne den interne trappe.

Lokalerne på 1. sal har adgang fra den centrale trappe til receptionssektion med glasadskillelse til det åbne og lyse kontorlandskab med vinduerne mod Søndergade i øst. Herfra er der fordeling til garderobesektion med to toiletter samt en rummelig kantine og køkken med køle-/fryseskab samt god plads til opvaskemaskine. Da rummet tidligere har været opdelt i to, er der to adgangsdøre og lokalet er også meget anvendeligt til afholdelse af møder, personalesamlinger med mere.

I 1. salens sydlige ende ligger to lyse kontorer, det ene ud til Søndergade og det andet mod parkeringspladsen bag bygningen. Fra dette kontor er der adgang til bygningens bagtrappe. Mellem de to kontorer er et praktisk teknik/IT-rum.

Lokalerne på 2. sal har ligeledes adgang fra den centrale trappe til rummeligt lokale med vinduer mod vest, som egner sig godt til reception og/eller åbent kontor. Dette lokale er ligeledes fordelingsafsnit til åbent kontorafsnit mod nord med lysindfald fra de østvendte vinduer og Søndergade. Dette afsnit har desuden intern adgangstrappe ned til 1. salen samt til et kontor/møderum med dobbeltdøre og vinduer mod parkeringsarealet bag bygningen.

Fra det centrale receptionslokale er der også fordeling til to flotte lyse individuelle kontorer, begge med vinduer til Søndergade. Hertil et arkiv/depotrum med et solidt og hjørneplaceret værdiskab, hvortil der er adgang fra the-køkkenet med opvaskemaskine og hvor der er spiseplads til 4-5 personer samt mulighed for at opsætte køleskab m.m. Fra the-køkkenet adgang til lille gang/garderobe med toilet samt til depot/gang, hvor der er adgang til bagtrappen.

Loft-etagen har på den centrale trappes repos ud for 2. salens indgangsdør trappestige, som giver adgang til øverste etage og loftlokalerne, som er praktisk til arkiv o.l. efter nærmere aftale med udlejer. Etagen har belysning med automatisk tænd og sluk ved bevægelse, og der er god hyldeplads på hyldeknægtene langs ydervæggene. Loftrummet står i øvrigt uindrettet.

For både 1. og 2. sal gælder, at her er eksklusive lokaler med flotte lyse parkettrægulve. Der er desuden lydtætte døre og lofterne er beklædt med hvide lydgips-plader, hvor der er opsat hvide loftsarmaturer, så lokalerne er velegnede til flere formål.

Der er installeret rackskab i 1. salens teknik/IT-rum.

Bygningen er en usædvanlig smuk og præsentabel bygning opført i 1900 med flotte pudsede og gulmalede facader. Flot portgang gennem bygningens midte og på facaderne smagfulde stuk.

Mulighed for opdeling:
Lejemålet kan opdeles i 2 enheder:

1. sal: 228 m² á kr. 900 pr. m² = Årlig leje kr. 205.200
2. sal: 228 m² á kr. 800 pr. m² = Årlig leje kr. 182.400

Ved opdeling i to lejemål kan den indvendige trappe mellem de to lejemål nedtages.

Udenomsarealer:
Placeringen er særdeles attraktiv og meget central med kun cirka 50 meter til byens torv. Bygningen har frontfacade til Søndergade, som er den ene af byens gågader med et bredt udvalg af butikker. Gågaderne har netop afsluttet en gennemgribende renovering med nye belægninger og grønne åndehuller med beplantning af mindre træer og bænke til ophold. Fra Søndergade er der gå-passage til et større privat p-areal bag bygningen, og hvor nærværende lejemål har mulighed for at leje egne p-pladser. Adgangen til p-pladserne, som er en del af den offentlige p-plads, Mejerigården, sker via sivegaden, Nygade.

Område:
Beliggenheden i den inderste del af midtbyen giver nem adgang til alle byens faciliteter, som omfatter et stort udvalg af butikker men også dagligvarebutikker, slagter, banker, restauranter samt caféer m.m. i gåafstand. Trods beliggenheden i bykernen er her mange grønne torve og pladser, så selv en kort gåtur kan betyde både frisk luft og grønne indslag.

P-forhold:
Der er mulighed for at leje op til 5 egne parkeringspladser i ejendommens gård. Årlig leje pr. parkeringsplads udgør kr. 4.800.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
387.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
387.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
32.300,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
850,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
456 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Garderobe
Toilet
Gård
Kantine
Kontorlandskab
Møderum
Parkeringsplads
Reception
Stuk
Køkken
Kontor

Teknik

Køl
Køleskab
Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere