SENEST SET
FAVORITTER

Adidasvej 1, 8653 Them

KONTORDOMICIL I SILKEBORG SYD

400.905,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863891Type : Kontor

Stor fleksibilitet og mulighed for opdeling fra 674 - 1.359 m²

Ejendommen er beliggende i Silkeborgs sydlige erhvervsområde Knudlund. Adressen er opkaldt efter det tidligere hovedkontor for Adidas Danmark, som har haft til huse i denne præsentable ejendom siden 80'erne, og det tilstødende lager er da også stadig udlejet til Adidas. Bygningen har gennemgået flere udvidelser og opgraderinger igennem 90'erne og 00'erne, men i dag er administrationen for Adidas flyttet til nye lokaler i Aarhus.

På Adidasvej 1 kan din virksomhed derfor leje sig ind i det store kontordomicil på 1.359 m². Lejemålet er fordelt på to etager af hhv. 685 m² og 674 m², som vil kunne lejes samlet eller hver for sig efter aftale. Ejendommens nye ejer opgraderer lokalerne med nye mørke tæppefliser på alle kontorer, nymalede vægge og nye luft-til-luft varmepumper, så lejemålet fremstår indbydende og indflytningsklart. Mulighederne er mange og fleksibiliteten er stor, så har du særlige behov til indretning vil mange ønsker kunne imødekommes efter nærmere aftale.

Den nuværende indretning byder på alt, både fra mindre kontorlokaler, mellemstore kontor- og møderum samt storrumskontorer til i alt ca. 50 arbejdspladser. Desuden gode store showrooms og udstillingslokaler, som også vil kunne konverteres til yderligere kontorpladser. Mod syd er der solafskærmning over vinduerne, og mod nord kan ansatte nyde en skøn udsigt til grønne arealer. Personalefaciliteterne rummer stor og velindrettet kantine i stueplan, the-køkken på 1. sal samt toiletter og teknikrum på begge etager. Kunder og gæster bydes velkommen af præsentabelt og højloftet glasindgangsparti med reception.

Der er i huslejen taget højde for at lejemålet opvarmes med el-varme, som fra ultimo 2022 suppleres med 5 nye kraftige luft-til-luft A+++ varmepumper, som vil reducere lejemålets el-udgifter mærkbart. Jf. også ejendommens energimærke anslås lejemålets udgift til el herefter at udgøre kr. 110 pr. m² inkl. varme.

Evt. opdeling:
Stueplan: 685 m² á kr. 275 = Årlig leje kr. 188.375.
1. sal: 674 m² á kr. 275 = Årlig leje kr. 185.350.

Særindretninger:
De nævnte priser er gældende ved overtagelse af lejemålet, uden krav om yderligere særindretninger fra lejers side, men udlejer er naturligvis altid behjælpelig, såfremt der er ønsker med hensyn til indretning af lejemålet.

Udenomsarealer:
Ejendommen er skønt beliggende i udkanten af erhvervsområdet, og således direkte op til grønne arealer. Foran ejendommen er der anlagt et passende antal P-pladser, og bag ejendommen er der større rekreativt område med græsplæne, lille sø og endda to tennisbaner som med en kærlig hånd vil kunne aktiveres igen. Renholdelse af grønne arealer foretages af udlejer via driftsudgifter på kr. 20 pr. m².

Område:
Knudlund er Silkeborgs sydlige industri- og erhvervsområde, beliggende ca. 6 km syd for Silkeborg og 2 km fra Them. Herfra gode logistikforhold sydover ad A52 mod Horsens, samt over Ry og Skanderborg mod Århus i Øst, eller over Them og Pårup mod Herning i vest.

Området har sin egen erhvervsforening 'Knudlund Erhverv' med masser af stærke virksomheder i nærområdet, bl.a. Beam, Combitherm, Dansk Løn Service, Etiflex, Indulak og Risbjerg A/S m.fl.

P-forhold:
Der er pt. etableret parkering på ejendommen med ca. 35 p-pladser tilhørende lejmålet i de tre parkeringslommer foran lejemålet.

Forslag til anvendelse

Kontorer
Kontorplads
Kontor
Kontordomicil

Økonomi

Årlig leje
373.725,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
400.905,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
33.409,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
295,-
Årlige driftsudgifter kr.
27.180,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
20,-

Lokalet

Etage areal
1359 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasindgangsparti
Kantine
Møderum
Parkering
Reception
Storrumskontor
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere