SENEST SET
FAVORITTER

Priorsvej 25A, 8600 Silkeborg

VELINDRETTEDE LYSE OG MODERNE KONTORLOKALER

111.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863674Type : Kontor

Facade direkte til Priorsvej

Lejemålet udgør en del af flere lejemål i ejendommen, og er placeret først på grunden med gavlfacade direkte til Priorsvej.

De 133 m² er fordelt på tre gode kontorlokaler, hvor de to egner sig til 1-2 personer samt et større rum med foldeparti, så det kan opdeles i to enheder, og som egner sig meget fint til både fler-mands-kontor eller mødelokale m.m.

Fra fordelergangen er der tilgang til de tre kontorer/mødelokale samt til to toiletter og garderobe. Her fra er der videre adgang til fælles lys kantine med gråt klinkegulv samt gode køkkenfaciliteter. Kantinen og køkken deles med én anden lejer i denne del af bygningen, og som ligeledes har egen tilgang fra eget lejemål. Fællesarealet udgør 47 m².

Fra fordelergangen er der desuden adgang til et mindre teknikrum, som også er fælles med den anden lejer, og som derfor også skal have mulighed for at have adgang i tilfælde af tekniksvigt o.l.

Kontordelen er i øvrigt indrettet med lette flytbare systemskillevægge, der gør det muligt at ændre på indretningen.

Gulvene er i gangarealerne belagt med klinker, hvilket også er gældende i vådrum og kantine. I kontorerne er gulvet belagt med massive trægulve.

De andre lejemål i bygningen består af hhv. et lejemål i denne sektion til Kemp & Lauritzen A/S, som benyttes til kontor og opbevaring (lager). De to øvrige lejemål i ejendommens anden sektion er udlejet til bilhandel.

Udenomsarealer:
Den ubebyggede del af grunden er dels udlagt til køre- og parkeringsareal belagt med SF-belægningssten og dels med græsareal.

Område:
I attraktivt erhvervsområde med kort afstand til motorvejsnettet. De nærmeste naboer er Elfac A/S, Silkeborg Bilglas, DK Totalbyg A/S, Pava Bilsyn Silkeborg, Lonak A/S, HCH Gruppen A/S, Kamark Grafisk A/S med flere.

P-forhold:
Der er gode parkeringsforhold ved ejendommen. Ved bygningens gavl mod Priorsvej er der mulighed for etablering af 3 p-pladser, som hører til nærværende lejemål. Efter nærmere aftale med udlejer kan der etableres skiltning om parkeringen.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
111.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
111.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
9.292,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
619,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
180 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Kantine
Køkkenfacilitet
Mødelokale
Parkeringsareal
Toiletter
Trægulve
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere