SENEST SET
FAVORITTER

Nygade 25, 8600 Silkeborg

LYSE RENOVEREDE KLINIK/KONTORLOKALER

262.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863624Type : Kontor

Midt på byens Latinergade

Ejendommen er fra 2010 blevet gennemgående renoveret, hvor der udover facaderenovering også er blevet etableret ny trappeopgang med glastrin på ståldragere og påført elevatoradgang på forhusets bagside på gadeniveau, så også gangbesværede og kørestolsbrugere har nem adgang til lokalerne. Alt fremtræder særdeles præsentabelt og indbydende.

Fra den flotte opgang er der indgang til lokalernes rummelige reception og venterum med store dannebrogsvinduer mod gårdsiden samt flot skibsplankegulv, som er ført gennem hele lejemålet. Fra receptionen er der fordeling til 3 kliniklokaler, alle med egne håndvaske samt høje vinduer mod Nygade. Lofterne er overalt med hvide lydisolerende Troldtekt med påsatte loftlys-armaturer.

Fra den centralt beliggende reception er der videre og åben adgang til fordelergang med to toiletter, et åbent depot/laboratorierum samt kontor/undersøgelsesklinik. Sluttelig ligger pænt og rummeligt personalerum med god opholds- og spiseplads samt køkken med tilhørende faciliteter. Herfra er der dørudgang til bagtrappen.

Momsfrit:
Lejemålet er momsfrit, hvorfor det er særdeles velegnet til klinikformål.

Udenomsarealer:
Lejemålet ligger i ejendommens forreste bygning direkte til Nygade og der er via port adgang til flisebelagt parkeringsområde, hvor elevatoren med indgang i gadeniveau findes. Fra den første gård er der videre adgang til endnu en gård med parkeringspladser, som ligger bag ejendommens bagbygning. Blandt ejendommens øvrige brugere findes både kontorvirksomheder og boliglejere.

Område:
Nygade er en af Silkeborgs mest oprindelige og historiske gader, og betragtes i dag som byens latinergade. Her er et farverigt udvalg af butikker, som spænder over antikvariater til boghandlere samt frisører og cafeer, restauranter og take-away-udbydere. Med kun et par hundrede meter til byens torv og med flere store offentlige parkerings-områder; Bio's gård, Mejerigården samt parkeringskælderen på Bindslevs Plads er gaden både hyggelig og velbesøgt. Også busholdepladserne og togstationen ligger tæt på, hvilket også gør gaden endnu mere aktiv og attraktiv.

P-forhold:
Området byder på flere offentlige p-pladser til besøgende og patienter. Det er muligt at leje egne p-pladser i gården efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Klinik
Kontor

Økonomi

Årlig leje
240.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
262.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.850,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.311,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
111,-

Lokalet

Etage areal
200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Gård
Spiseplads
Parkering
Reception
Toiletter
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Elevatoradgang

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere