SENEST SET
FAVORITTER

Håndværkervej 17B, 8643 Ans By

KONTORLOKALER I SKØNNE OMGIVELSER

247.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863507Type : Kontor

Centralt og velbeliggende i Midtjylland

Beliggenheden giver kørselsafstand på under ½ time til Bjerringbro (10 km) Silkeborg (18 km) Viborg (24 km) Randers (45 km) og Aarhus (45 km)

Lokalerne er beliggende på 1. sal med direkte adgang via egen udendørs ståltrappe til først et åbent lyst rum, som har mange anvendelsesmuligheder og egner sig godt til eksempelvis; reception, forkontor, møderum, venterum med mere. Her er der direkte adgang til køkken samt toiletter og videre til fordelingsgangen med kontorerne.

Indretningen består af både åbne og rummelige kontor- og mødelokaler samt individuelle kontorer med plads til 1-3 medarbejdere i hver.

Flere af rummene har via store lyse vinduespartier udgang til altaner, hvor der er flot udsigt over stor græsplæne til en hyggelig dam samt Tange sø.

Erhvervsområdet ligger med byen på den ene side med skole, indkøb, restaurant og overnatningsmulighed, medens der på den anden side af Aarhusvejen er direkte adgang til naturen med Tange Sø. Området tilbyder også et rigt liv på kultur og sport.

Blandt erhvervsområdets nærmeste nabovirksomheder finder man blandt andre; Grovvarecentret Ans, Bike station, J P Rammer, Ans trætørring, Applaus bilsyn, Ans el-forretning, Møblér med flere.

Udenomsarealer:
Langs bygningen er der gode parkeringsforhold for både ansatte og besøgende kunder. Her medfølger p-pladser til lejemålet. Bygningen ligger på den ene side op til en græsplæne med hyggelig dam.

Forslag til anvendelse

Skole
Kontorer

Økonomi

Årlig leje
247.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
247.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.625,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
450,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
550 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Møderum
P-plads
Reception
Toiletter
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere