SENEST SET
FAVORITTER

Pasteursvej 4, 8600 Silkeborg

KONTORAREALER FRA FRA 400 - 5.200 M²

833.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 862966-8Type : Kontor

Overtages klar til indflytning!

I ATTRAKTIVT ERHVERVSOMRÅDE

Her er én af Silkeborgs største og mest velbeliggende kontorejendomme - en domicilbygning, som tidligere har huset produktionsvirksomheden SPX Flow, der før har heddet Pasilac og APV.

Her udlejer vi kontorarealer på 400 - 5.200 m², som bliver istandsat og indrettet i dialog med lejerne. Grundplan er i udgangspunktet meget åbent og fleksibelt, og de mange vinduer sørger for en rar rumfornemmelse og masser af godt dagslys til arbejdet.

Hele ejendommen er gennemsyret af en underspillet umage - lige fra lodrette mustensbånd på facaden til de blotlagte betonspær og cylindriske lampeskærme fra lofternes stålplader i trappetårnet. Det er ret enestående, at så meget af ejendommens oprindelige udtryk er bevaret.

Et stilsikkert alternativ til glas og stål.

Ønsker kommende lejere ikke at vække nostalgiske følelser, er det som nævnt absolut overkommeligt at give arealerne en mere nutidig fornemmelse.

Hvad angår beliggenhed, så er det svært at hamle op med Pasteursvej. Især når det kommer til tilgængeligheden, for Silkeborgmotorvejen ligger få hundrede meter herfra. Derfor kan kunder og kolleger fra både Aarhus, Herning og Viborg nå frem på cirka en halv time. Fra Silkeborgs øvrige egne er Pasteursvej nem at nå via store hovedveje.

Erhvervsområdet, som Pasteursvej er en del af, rummer et væld af store virksomheder i en bred vifte af brancher, som eksempelvis JN Data, Eurowheels, Norlys, Elfac - og naturligvis SPX Flow.

Området er kun blevet mere attraktivt i forbindelse med motorvejen, og i det hele taget sker hovedparten af Silkeborgs vækst i den nordlige ende af byen - både i forhold til nye bolig- såvel som erhvervsområder.

Vi ser frem til at hjælpe dig og din virksomhed på plads i en helt særlig ejendom.

Økonomi

Årlig leje
750.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
833.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
69.417,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
833,-
Årlige driftsudgifter kr.
83.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
83,-

Lokalet

Etage areal
1000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betonspær

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere