SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 20A, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIV CAFÉ, BUTIK, VINBAR EL. LIGN.

320.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863844Type : Hotel & Restaurant

Med mulighed for udendørs servering

I årtier har dette lejemål dannet ramme om nogle af Silkeborgs bedste og hyggeligste spisesteder såsom 'Gastronomisk Institut' og senest 'Holgers Kro' som nu er ophørt med mulighed for at overtage inventar efter nærmere aftale.

Det er således oplagt at bygge videre på de gode traditioner, og benytte den nuværende indretning samt de mange installationer til café, restaurant, vinbar eller tilsvarende spisested. Mange etableringsudgifter vil således være sparet. Alternativt egner den attraktive strøgplacering sig også til butiksformål - eller måske en kombination af livsstilsbutik med salgslokaler og fx. kaffebar. Mulighederne er mange.

Lejemålets 249 m² fordeler sig på erhvervsejerlejlighedens 221 m² samt tilbygget og integreret depot med køle- og fryserum på ca. 28 m². Tidligere lejer har haft aftale om benyttelse af gårdhave, som evt. vil kunne fortsættes af ny lejer efter nærmere aftale. Der er mulighed for udendørs servering på gågaden.

Selve restauranten er pt. indrettet med åbent køkken med udsugning og bar centralt placeret i restauranten, som dermed opdeler serveringsområdet i to afdelinger. Derved skabes en intim og hyggelig stemning, samt mulighed for at køre eksempelvis a'la carte for 30-40 gæster i den forreste del imens et selskab af 25-30 personer kan sidde mere uforstyrret i den bagerste del. Den samlede kapacitet på servering er således ca. 60-70 gæster indendørs.

Lejemålets stueplan indeholder desuden 3 toiletter, baglokaler opdelt i grovkøkken og opvask, samt videre adgang til depot med kølerum og fryserum. Fra lille indhegnet varegård er der trappe til personalets egen tagterrasse med videre adgang til 39 m² lagerrum på 1.sal.

Område:
Søndergade er et af byens absolut bedste handelsstrøg, og på denne del af gågaden nær Søndertorv findes flere serveringssteder som bidrager til en stærk kundestrøm af spisende gæster og et hyggeligt miljø. Blandt de nærmeste naboer findes således bl.a. Byens Fisk & Vildt, Simpel Tapas & Osteria, Regatta Sandwich, DaRuma Ramen og et af byens sidste 'brune værtshuse' Admiralen. Desuden ligger College360 og Campus Bindslevs Plads med tusindvis af unge mennesker lige i baghaven, samt Silkeborgs latinerkvarter med flere caféer og spisesteder også i nærområdet. Gågaden har for nyligt gennemgået en total istandsættelse, med grøn oase og legeplads på det nærtliggende Søndertorv.

Medfølgende løsøre:
Mulighed for at overtage inventar og løsøre efter nærmere aftale.

P-forhold:
Pt. anvendes ejerforeningens parkeringspladserne til udeservering. Tidligere lejer har haft aftale om benyttelse af gårdhave, som evt. vil kunne fortsættes af ny lejer efter nærmere aftale. Der findes betalingsparkering i nærområdet bl.a. under Torvet og Bindslevs Plads.

Overtagelse:
Lejemålet er ledigt til overtagelse efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Vinbar
Kaffebar
Bar
Kro
Café
Restaurant

Økonomi

Årlig leje
320.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
320.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.285,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
249 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
684 m²

Faciliteter

Depot
Fryserum
Gårdhave
Lagerrum
Toiletter
Køkken

Teknik

Køl
Udsugning

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere