SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 2C, 8600 Silkeborg

A-beliggenhed i Danmarks bedste handelsby

526.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863910Type : Detailhandel/butik

God og bred facade mod Søndergade

Denne flotte detailbutik ligger på en af de absolut mest attraktive gader på strøget indenfor "Firkanten" i Silkeborgs nyrenoverede gågade-system.

Butikken er placeret tæt på Torvet og ligger blandt lokale specialbutikker og landsdækkende kædebutikker som Louis Nielsen, Telenor Skechers, Vero Moda, Femilet, Wagner, Normal, Marcus m.fl. som medvirker til en massiv kundestrøm i området.

Silkeborg er i 2022 blevet kåret til Danmarks bedste handelsby. Dette blandt andet med baggrund den flotte renovering af både Torvet og gågaderne. Byen er i stor vækst med især yngre og købestærke familier og udviklingen forventes at fortsætte de næste mange år. Der er således stor købekraft og efterspørgsel på butikslejemål i byens aktive gågader, hvor man kan få sig en rigtig handelsoplevelse.

Selve butikken er godt indrettet med lyst og højloftet butikslokale med aircon og stor facade mod gågaden, hvor der også er mulighed for udstilling af gadevarer. Der er trinløs adgang fra gågaden og hele butikken er i samme plan. Desuden baglokale til lager og godt personalerum med nyere the-køkken og toilet, samt mulighed for tilleje af depotrum i kælder.

Området
A-placering på strøget med bl.a. Vero Moda, Skechers, Normal, Marcus, Wagner, YouSee, B Young, Femilet, Hunkemöller, Louis Nielsen, Telenor og Profil Optik bl.a. nærmeste naboer, samt flere spændende lokalbutikker som Buksekompagniet, Lykke Sko, Nora Mø og Toft som giver en varieret og spændende shopping oplevelse.

Silkeborg blev i 2022 kåret til Danmarks Bedste Handelsby over 20.000 indbyggere, og er i massiv vækst af tilflyttere. Iht. Detailhandelsanalyse af Cowi anslås således et fremtidigt behov for yderligere 20.000 m² butikker til udvalgsvarer.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
522.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
526.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
43.875,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.519,-
Årlige driftsudgifter kr.
4.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
19,-

Lokalet

Etage areal
209 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Toilet
Kælder
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere