SENEST SET
FAVORITTER

Nygade 9, 8600 Silkeborg

MARKANT OG FLOT BUTIK

317.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863824Type : Detailhandel/butik

Attraktiv placering på latinergadens gågade-del

Ved passage til større offentligt parkeringsområde - året rundt er der forbipasserende kundetrafik

Butikslokalerne har i alt 190 m² veldisponeret udstillings- og salgsareal med markante og præsentable udstillingsvinduer samt et flot indgangsparti med mahognifarvede trærammer. Over de store udstillingsvinduer er hele tre store autodrevne markiser, så kunderne kan gå tørskoet og nyde vinduesudstillingerne.

Fra indgangspartiets dobbeltdøre er der adgang til centralt rummeligt lokale med flotte indfarvede epoxygulve, som er med til at tilføre rummene sin helt egen atmosfære. Lofterne er lydabsorberende gipsmoduler med indbyggede lyspaneler. Lokalerne har desuden både radiatoropvarmning og klimaanlæg.

Rummets runde bære-søjler er også med til at give rummet karakter og hygge, ligesom de naturligt lægger op til, at man har mulighed for at indrette butikken i sektioner i forbindelse med dem.

Her er god plads til både prøverumssektion samt en strategisk god placering af salgsdiske m.m. I lokalets vestlige del er en særskilt sektion opdelt af en væg mod det centrale indgangslokale.

I lejemålets syd-vestlige sektion er en diskret garderobegang med videre adgang til personaletoilet. Ved denne del er også den indvendige trappenedgang til den tilhørende super anvendelige kælderdel på cirka 72 m², som er indrettet med et åbent stort lagerrum og køkken med vask, køleskab samt spiseplads. Fra kælderen har man desuden en mellemgang, som fører til trappeadgangen ude bag bygningen.

I udgangspunktet søger udlejer én lejer til lejemålet, men efter nærmere aftale vil butikken evt. kunne opdeles i 2 lejemål.

Butikken ligger inden for den attraktive "firkant" bestående af Vestergade, Tværgade, Nygade og Søndergade omkring Mejerigården.

Udenomsarealer:
Foran lejemålet er den flisebefæstede og hyggelige gågade-del af Nygade. Her har de gående førsteprioritet, medens trafikanter har lov til at sive til og fra Mejerigårdens større offentlige parkeringsplads. Bag bygningen, hvor der er gående adgang via port-passage fra Nygade og køreadgang fra den bagvedliggende Markedsgade, ligger en lys og hyggelig gård, som udover parkeringspladser også har græsplæner og grønne opholdssteder med bænke samt adskillelser med hyggelig træbeplantning. Gården er en skøn grøn oase til gavn og fornøjelse for både butikkernes ansatte og de beboere, som huses i bygningerne omkring arealet. Vareindlevering sker ligeledes fra gården som tilgås via Markedsgade hvilket giver utrolig nem adgang for leveringer mm.

Området:
Nygade betragtes sammen med Tværgade som byens latinergader med et mangfoldigt og varieret udvalg af hyggelige og egenartede butikker, som spænder fra specialforretninger med tøj- og gaveartikelsalg til caféer, take-away og restauranter. Her ligger også flere frisører, antikvariater samt boghandlere. Ganske tæt på i den vestlige retning ligger Skoletorvet, som helt fra byens oprindelse har huset et par af byens skoler, Th. Langs og Kornmod. Kun 50 meter mod øst ligger Søndergade, som er den ene af byens to store strøggader. Med banegården og busstationen få hundrede meter væk ligger Nygade som både en aktiv handelsgade samt som adgangsvej for gående og cyklende til og fra byens centrum.

P-forhold:
Selve Nygade er sivegade med markeret korttidsparkering ud for nogle af butikkerne. Bag Nygade ligger to af byens større offentlige p-pladser; Bio's gård og Mejerigården. Nogle hundrede meter mod syd på Bindslev Plads er desuden en nyere anlagt p-kælder. Der er mulighed for at leje to faste parkeringspladser i gården bag bygningen.

Medfølgende løsøre:
Markiser, klimaanlæg samt grundbelysning.

Forslag til anvendelse

Take away
Frisør
Butikker
Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
302.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
317.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.417,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.210,-
Årlige driftsudgifter kr.
15.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
57,-

Lokalet

Etage areal
262 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gård
Indgangsparti
Spiseplads
Korttidsparkering
Kælder
Lagerrum
Parkeringsplads
Port
Køkken

Teknik

Klimaanlæg
Køleskab

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere