SENEST SET
FAVORITTER

Brokbjergvej 8A, 8600 Silkeborg

ISTANDSATTE OG LYSE LOKALER VELEGNET TIL MANGE FORMÅL

164.715,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863801BType : Detailhandel/butik

Attraktivt og centralt placeret kun få hundrede meter fra Ringvejen og 3 km fra motorvejen

Lokalerne er en del af en større ejendom på samlet cirka 1.800 m², hvor nærværende lejemål er beliggende i en selvstændig og fritliggende bygning ud til Brokbjergvej.

Bygningen er oprindeligt opført i 1967 men løbende moderniseret og fremstår med store facadevinduespartier mod Brokbjergvej og i den østvendte gavl. Indgangsparti mod vest ved tilhørende parkeringsareal.

Indvendigt er lokalerne pænt istandsatte med nyere trælignende laminatgulve, hvidmalede vægge og lofterne med lyddæmpende Troldtekt og indbyggede loftsarmaturer. De mange vinduer giver godt lysindfald til lokalerne.

De 237 m² er indrettet med lyst kontor, som er oplagt til udstilling, showroom eller lille "butiksindretning". Her er videre adgang til det store centrale rum, som er opdelt med to halv-vægge og egner sig fint til storkontor eller showroom m.m. I det centrale rum er bygget et kontor/møderum i en letkonstruktion i glas samt et lyst køkken med gode skabsforhold samt spiseplads. Slutteligt ligger særskilt to pæne toiletter med et forrum med håndvask. Både køkken og toilet har gulvbelægning i praktisk rengøringsvenligt vinyl.

Udenomsarealer: Bygningen er beliggende ud til Brokbjergvej med stor synlighed, og de store vinduer giver derfor mulighed for at præsentere både virksomhed og produkter. Omkring bygningen er der belægningssten til kørsel og parkering. Den nuværende indhegning flyttes, så lejemålet får sine egne P-pladser ud for vestgavlen, med god plads til kundeparkering (og Brdr. Dahl har egen varegård på lejemålets bagside og indkørsel mod øst ved blivende BD skilt).

Område: I samme ejendom men i særskilt bygning har også VVS-grossistvirksomheden Brdr. Dahl til huse, og blandt de nærmeste naboer finder man blandt andet Silkeborg Dyrehospital, Sport24 Outlet, Kids Coolshop, Silvan, Møblér Silkeborg og Bowl'n Fun. Kun få hundrede meter væk ligger Center Nord med Ilva, Jem & Fix, JYSK, Harald Nyborg, Elgiganten, McDonalds og Burger King samt flere dagligvarebutikker incl. Føtex.

Området udvides netop nu med flere nye butiksbygninger ved autoforretningen Sand Jensen, hvor lejere som Intersport Outlet, Skousen Hvidevarer, Eventyrsport med flere holder til. Også Ringvejen har fået et større løft og et helt nyt kryds er etableret.

Medfølgende løsøre:
- Krydsfelt
- Grundbelysning
- Luft-håndtørre
- Køkken- og wcinventar
- Samsung varmepumpe

P-forhold: Der er egne parkeringspladser udenfor den vestvendte gavl.

Overtagelse: Lejemålet overtages med rensede gulve samt i nymalet stand. Lejemålet er ledigt til overtagelse efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Showroom

Økonomi

Årlig leje
164.715,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
164.715,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
13.726,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
695,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
237 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4970 m²

Faciliteter

Toilet
Indgangsparti
Spiseplads
Kundeparkering
Laminatgulv
Møderum
Parkering
Køkken
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere