SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 5, 8600 Silkeborg

SPÆNDENDE BUTIKSLOKALER I BYENS ABSOLUTTE HJERTE

445.638,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863788Type : Detailhandel/butik

171 M² BUTIK OG 140 M² LAGERPLADS I NEDERSTE PLAN

Med en beliggenhed på det nyrenoverede Torvet i én af de smukkeste bygninger er rammerne ideelle for en bred vifte af butikker

Lokalerne ligger i samme bygning, som huser det historiske og veldrevne Hotel Dania. Fra den flotte indgangsdør fører nogle trin op i midten af selve butikslokalet på i alt 171 m², som i dag er indrettet med ekspeditions- og kassefunktion mod torvesiden. Denne del indeholder desuden et par søjler, som naturligt bryder lokalet og indbyder til en indretning i flere sektioner. Ideelle forudsætninger til at skabe en unik og spændende butik.

Den øverste butiksdel fører via fire trappetrin ned til endnu en butikssektion, som har vindue mod parkeringsområdet bag ejendommen og har et flot kig til Langsøen. Denne del af butikken lægger også op til en spændende indretning, hvor lokalets vinkler udnyttes.

Fra butikkens midte fører en central trappe til nederste plan på i alt 140 m², hvor der er en god loftshøjde og flere rumsektioner til lagerplads m.m. Her er også god plads til et kontor samt personalefaciliteter, da her er både tekøkken og toilet. Mod hotellets parkeringsareal til søsiden er der direkte adgang via dør med briklås, som kan benyttes til vareindlevering og personaleadgang.

Med adgang fra Torvet ligger butikkens front direkte ud til byens mest centrale plads, hvor de nyrenoverede gågader springer ud fra, så her er altid liv og aktivitet med mange handlende og kunder i bevægelse. Hver lørdag formiddag danner Torvet desuden ramme for torvedag med handlende, som kører deres salgsboder med frugt og grønt samt fisk, æg, ost, kød og kunsthåndværk med mere, og dette skaber en helt speciel torvestemning. I sommerhalvåret er her desuden ofte musikarrangementer på det nyligt opstillede sceneplateau.

Torvet blev for få år siden i forbindelsen med fornyelsen udgravet, så der i dag er underjordiske parkeringspladser med tilgang direkte fra torvearealet.

De nærmeste naboer, udover Hotel Dania i samme bygning, omfatter blandt andet Jensens Bøfhus, Panorama Mad & Vin, Restaurant Underhuset, Føtex, Svaneapoteket, Sport24, H&M og Matas. På Torvet ligger også byens gamle rådhus fra 1857, som i dag er fredet og husere Drewsens Spisehus, B&O samt Handel Silkeborg, som udover varetagelse af medlemmernes (butikker) interesser også igangsætter arrangementer og markeringer i byen.

Lejemålet kan ikke benyttes til restaurant, take-away eller lignende udskænkninger.

Medfølgende løsøre: Der medfølger ikke løsøre.

P-forhold: Den centrale placering ligger midt mellem flere af byens offentlige p-pladser, som p.t. har 2 timers gratis parkering, og her er kun få minutters gåafstand.

Overtagelse: Lejemålet overtages i rengjort stand med rensede gulve. Ny lejer står selv for maling af væggene. Lejemålet er ledigt til overtagelse efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Take away
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
444.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
445.638,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
37.137,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.433,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.638,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
5,-

Lokalet

Etage areal
311 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gratis parkering
Toilet
Tekøkken
Parkering
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere