SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 23, 8600 Silkeborg

AFSTÅELSE - VELKENDT BUTIK PÅ GÅGADEN I SILKEBORG

144.812,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863630Type : Detailhandel/butik

Byens Fisk og Vildt!

Nuværende ejer af Byens Fisk og Vildt har drevet butikken med stor succes gennem flere år. Forretningen blev oprindelig etableret i 1923, hvor den hed Fiskehuset Lars Bo. Michael Bay overtog roret i 2002, og ændrede navnet til det nuværende Byens Fisk og Vildt.

For nogle år siden opstartede Michael Bay den eksklusive restaurant Simpel i nabobutikken, hvor der serveres og sælges italienske madspecialiteter. Denne virksomhed vil Michael Bay fortsat drive og udvikle. Af helbredsmæssige årsager er han nødsaget til at afstå Byens Fisk og Vildt, og vil derfor holde fokus på Simpel.

Byens Fisk og Vildt er en særdeles velkendt og velrenommeret specialbutik, som siden 1923 har forhandlet frisk fisk og vildt. Dette suppleres bl.a. af egne røgvarer, færdigstegte fiskefrikadeller og lækkert pålæg. Når sæsonen tillader det, føres også vildt i form af dådyr, sommerbuk, fasaner, duer og gråænder. Leverandørerne er for så vidt muligt lokale, men du kan også støde på fisk fra varmere himmelstrøg. De gode og sunde råvarer ledsages gerne af råd og vejledning om tilberedning og anretning. Der leveres også mad ud af huset, og der tilbydes menuer og buffeter til enhver lejlighed - både til private og erhverv. Særligt jule- og nytårsmenuerne er eftertragtede med ikke uvæsentlig omsætning til følge.

De senere år har man desuden udbudt bespisning udenfor butikken, hvor der er opstillet borde og stole. Konceptet har været en kombination af kundernes selv-afhentning inde i butikken og udeservering. Til dette formål har forretningen spiritusbevilling. Generelt har kunderne taget rigtigt godt imod det nye tiltag.

Nøgletal for driften af Byens Fisk og Vildt de seneste tre år:

Nettoomsætning:
2020: kr. 5.768.645
2019: kr. 5.881.913
2018: kr. 6.005.826

Resultat efter lønninger før afskrivninger:
2020: kr. 546.837
2019: kr. 367.125
2018: kr. 638.850

Lejemålet:
ligger i en klassisk og særdeles flot bygning opført i 1920 med fire plan og kælder, hvor stueetagen består af henholdsvis nærværende butik samt nabobutikken Simpel. Begge butikker har udeservering i sommermånederne med små hyggelige borde og stole til gæsterne.

Adgangen til lejemålet foregår via lille åben men overdækket passage med glasdør ind til butikken. Her er lyst butikslokale med stort butiksvindue mod gågaden, så man samtidig med arbejdet i butikken kan overvåge bordene og stolene til udeserveringen.

Fra butikslokalet, som har praktiske lyse fliser på gulv og vægge, er der åben passage bagud i lejemålet, hvor der først ligger to kølerum og herefter et centralt åbent rum, som er ideelt til eksempelvis bearbejdning af råvarer og lignende. Herfra er der udgang til lille trappe-rum med en indvendig trappeadgang til kælderen samt udgang til gårdarealet bag bygningen, hvor der også findes en udvendig trappe til kælderen.

Fra det centrale åbne rum er der videre adgang til et åbent kontor/depot samt til en mellemgang med fordeling til henholdsvis et frostrum og et røgerum til røgning af eksempelvis fisk. Sidstnævnte rum er tilsluttet et udvendigt aftræksrør op over tagryggen til at fjerne røgen fra røgovnen.

Alle lokaler er som butiksdelen forsynet med praktiske hvide vægfliser og lyse gulvklinker, så rengøringsarbejdet lettes.

Under en del af lejemålet findes en praktisk kælder, som benyttes til lager og personaleafdeling til omklædning m.m. I gården er der adgang til et mindre toilet med håndvask.

Udenomsarealer:
Gågaden ligger udenfor døren og den centrale beliggenhed med forbipasserende til fods samt med College360, Handelsgymnasiet, som genbo. Fra gågaden er der via portåbning passage til gården bag bygningen, hvor der er direkte tilgang fra Fredensgade og derved nem adgang for levering eller udbringning af varer.

Område:
Beliggenheden er hyggelig og rolig men samtidig helt ideel for mange aktiviteter på det éne af byens to hovedstrøg, som netop har været igennem en gennemgribende fornyelse med nye grønne åndehuller. Det nærliggende Søndertorv nærmer sig en færdigrenovering og bliver endnu et aktiv.

Medfølgende løsøre, driftsmidler og inventar - ved afståelsen:
Se nærmere under inventarlisten i opstillingen.

P-forhold:
I gården bag bygningen er der adgang til 7 p-pladser i fællesskab med øvrige lejere.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Afståelse / pris kr.
1.550.000,-
Årlig leje
144.812,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
144.812,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
12.068,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
905,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
160 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depot
Omklædning
Gulvklinker
Toilet
Kælder
P-plads
Lager
Kontor

Teknik

Kølerum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere