SENEST SET
FAVORITTER

Nygade 26A, 8600 Silkeborg

BUTIK I HYGGELIGE RAMMER

200.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863468Type : Detailhandel/butik

PÅ BYENS LATINERGADE

NY PRIS !

BUTIKSLOKALE MED MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER - STORE UDSTILLINGSVINDUER TIL NYGADE

Lokalerne har sin helt egen stemning med flot buet indgangsparti, som på hver sin side har store flotte buede vinduer i mahogni. Selve butikslokalet er vinkelformet med høvlet rustikt fyrreplankegulv.
Her er lyst og indbydende.

I butikslokalet er der videre adgang til en rummelig mellemgang med vinduer mod baggården samt skabsarrangement med indbygget vask. Her fra er der fordeling til henholdsvis et praktisk depotrum og et toilet.

Bagerst i butikslokalet er der opsat en vinduesafskærmning med sprosser, så her et lyst lokale med vask og arbejdsplads. Kan også benyttes til mindre lager eller personalerum o.l.

Der er 30 m² kælder, som egner sig fint til lager og opbevaring. Det er muligt efter nærmere aftale og mod betaling, at få etableret en indvendig trappe til kælderen, som derved bliver integreret med de øvrige lokaler.

Området:
Nygade betegnes som byens hyggelige latiner-strøg med et broget udvalg af forskellige forretninger og caféer. De nærmeste naboer er Okkels is samt restauranterne Piaf, Joci Sushi, Marco Polo og Zorba. Her findes også tøjbutikker, frisører, pizza, HotInn og sushi sammen med antikhandel, vinhandel og helsekost. Den mangeartede butikssammensætning gør sammen med sammenhængen til gågaderne, området særdeles aktivt og attraktivt, næsten uanset formål og benyttelse af lokalerne. Der må ikke være åben efter kl. 24.00.

Ved siden af lejemålets hoveddør er der fra Nygade en gennemgående port til en hyggelig baggård, som igen har videre adgang til Bio´s gårds store centrale p-plads. Også et stort aktiv for placeringen.

P-forhold:
Der kan lejes parkeringspladser i ejendommens gård. Månedlig leje kr. 500 + moms. For kunder er der flere offentlige parkeringspladser i tæt afstand herunder blandt andet Bio´s gård, Mejerigården og Bindslev Plads´ underjordiske p-hus.

Forslag til anvendelse

Café
Tøjbutik
Butik
Frisør

Økonomi

Årlig leje
200.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
200.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.667,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.242,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
161 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
815 m²

Faciliteter

Baggård
Depotrum
Toilet
Gård
Indgangsparti
Kælder
Parkeringsplads
Port
Lager

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere