SENEST SET
FAVORITTER

Vestergade 31E, 8600 Silkeborg

REGULÆRT BUTIKSLOKALE PÅ GÅGADEN - NYISTANDSÆTTES

267.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863411Type : Detailhandel/butik

Flotte lokaler med store udstillingsvinduer

Attraktivt beliggende butik på Vestergade i Silkeborg City. Butikken nyistandsættes. Den samlede ejendom omfatter i alt 8 boliglejemål og 2 butikslejemål.

Der er 3 store udstillingsvinduer til Vestergade, hvor der også er opsat markiser. Adgang via dobbelt glasdør, hvor der er installeret varmluftstæppe. Stort regulært vinkel-butikslokale, hvor der i den bagerste del er indrettet personalerum samt toilet med bademulighed. Gulvet er belagt med vinyl med træ-look, og loftet er beklædt med gipsplader. Der er installeret aircondition og varmepumpe.

Udlejes ikke til Take-Away, pizzeria og lignende formål.

Nærområdet: De nærmeste naboer og genboer omfatter kendte navne som Tiger, Normal, Zizzi, Mr Silkeborg, Sinnerup, Matas, Vinspecialisten, Only, Sportsmaster og hertil Jyske Bank, Sparekassen Kronjylland samt flere frisører og cafeer m.m. På grund af de store nærtliggende parkeringspladser, Bio's gård, Jyske Banks p-hus og Mejerigården er strøget særdeles aktivt med flere tusinde forbipasserende hver dag. Gågaderne og Søndertorv er under renovering - se mere nedenfor - hvor Vestergade nærmer sig færdiggørelsen og ventes helt klar inden julehandlen.

P-forhold: Der er stor offentlig parkeringsplads bag ejendommen, samt kort afstand til Jyske Banks parkeringsanlæg/-hus. Der er mulighed for at aftale leje af op til 6 egne p-pladser bag ejendommen.

Overtagelse: Lejemålet overtages nyistandsat. F.s.v. angår gulve har lejer mulighed for indflydelse på valget af type.

Uddrag af Silkeborg kommunes renoveringsplan for gågaderne i Silkeborg med titlen: Sådan kommer Danmarks grønneste gågade til at se ud
Gågaden i Silkeborg skal i fremtiden være inspireret af Søhøjlandets natur, og derfor kan borgere og turister se frem til, at vand, træer, bunddække og sten flytter ind i de centrale handelsgader i Silkeborg. Visionen er at skabe "Danmarks grønneste gågade". Det skal være med til at styrke Silkeborg som en attraktiv handelsby og tiltrække endnu flere til byen.

Vestergade, Søndergade og Søndertorv får hver deres genkendelige identitet. Vestergade får grønne øer af forskellige træer og blomstrende bund, hvor der bliver plads til både ophold og leg. I Søndergade kommer forskellige opstammede træer til at spille en central rolle sammen med regnvandet, som samler sig i svage fordybninger og giver mulighed for leg hos børn og barnlige sjæle. På Søndertorv kulminerer den grønne gågade, når de eksisterende egetræer får følgeskab af et større vandbassin og grønne bede med mange forskellige legemiljøer og ophold. Gågadernes tema og udtryk er blevet udviklet sammen med borgere, erhvervsdrivende og andre interessenter.

Læs mere detaljeret om gågaderenoveringen her: https://silkeborg.dk/Borger/Veje-trafik-og-transport/Nyheder-Veje-trafik-og-transport/Saadan-kommer-Danmarks-groenneste-gaagade-til-at-se-ud.

Forslag til anvendelse

Frisør
Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
267.200,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
267.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
22.267,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.600,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
167 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Toilet
Gård
Parkeringsplads

Teknik

Aircondition

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK