SENEST SET
FAVORITTER

Tværgade 6C, 8600 Silkeborg

BUTIK / KLINIK / CAFÉ

262.444,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863227Type : Detailhandel/butik

Ideel beliggenhed på trafikeret gågade

Lokalerne er beliggende i flot renoveret bygning på gågade med mange forbipasserende hver eneste dag året rundt. Nærmeste naboer er de tre caféer Tværgade, K og Damita, samt Silkefoto, Frejaskind, Arbejdernes Landsbank, og derudover Neye, Synoptik, Jyske Bank og Matas.

Området er et af byens travleste strøg, da det forbinder den ene af de to store gågader, Vestergade, med de to større p-pladser "Mejerigården" og "Bio's Gård", ligesom Silkeborgs "Latinergade" Nygade krydses med Tværgade kun små 100 meter fra lejemålet.

Anvendelse:
Lokalerne vil være særdeles egnet til café, hvilket dog kræver en ombygning, som skal aftales nærmere med udlejer. Kan også anvendes til mange andre formål indenfor butik, klinik mm.

Butikken er et stort regulært lokale, med flere vandinstallationer, da der har været frisør i mange år. Bagerste er der adgang til te-køkken, som har videre adgang til mindre lager/depotrum. Fra selve butikken er der trappeadgang til mindre kælder, hvor der findes gang med fordeling til henholdsvis to toiletter samt mindre vaskerum med plads til vaskemaskine m.m.

Flot facade med store vinduer mod gågaden og bagtil udgang til fælles gårdareal, der grænser direkte op til passagen til én af byens større p-pladser; Bios Gård.

P-forhold:
Bag bygningen ligger Bio's gård, som er én af byens større offentlige p-pladser. På genbosiden med passagen ved Arbejdernes Landsbank til Mejerigården ligger endnu en større offentlig p-plads. Desuden ligger henholdsvis Jyske Banks p-hus og torvets underjordiske p-hus kun cirka 100 meter væk og i disse to p-huse, kan der også lejes p-pladser for længere perioder ad gangen.

Generelt vedrørende længerevarende parkering - minimum 30 dage - i Silkeborgs midtby kan der hos Silkeborg Kommune's Borgerservice købes parkeringskort med fri adgang til parkering på Søgades p-plads, ved Rådhuset og på Bindslevs Plads, hvor der er afgiftspligt.

Forslag til anvendelse

Frisør
Butik
Café
Klinik
+Mere

Økonomi

Årlig leje
250.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
262.444,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
21.870,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.562,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.444,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
74,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
168 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Depotrum
Adgang til parkering
Gård
Kælder
Parkering
Toiletter
Køkken
Lager
+Mere

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK