Hagemannsvej 17, 8600 Silkeborg

Showroom, webshop, lager og kontor

96.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 82 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 86401279Kopi1Type : Detailhandel/butik

Erhvervslejemål i flot og præsentabel ejendom - kort afstand til motorvejstilslutning - velegnet til kontor og salgsvirksomhed.

Attraktiv beliggenhed i Silkeborgs store erhvervsområde ved Nordre Højmarksvej og få hundrede meter fra motorvejstilslutning mod Århus og Herning.

Præsentabelt lejemål for lejeren, som vil have noget anderledes. Flotte lokaler med mange anvendelsesmuligheder - til kontor, let produktion og lignende, og med mulighed for eventuelt showroom. Ideel til handelsvirksomhed, agentur og lignende. Fremstår overalt pænt, velholdt og indflytningsklart.

Lejemålet indeholder i stueplan 150 kvm. med hall, mødelokale, kantine og stort åbent lokale med loft til kip, som er ideelt til lettere produktion, showroom eller som benyttet til kontor-administration. Herfra adgang til 55 kvm elegant indrettet 1.sal - hems med yderligere arbejdspladser. Der er parkering på grusbelagt areal foran lejemålet.

Bygningen er løbende istandsat med bl.a. pudset facade, træ/alu-vinduer og sortglaseret tegl. Indvendigt er ejendommen moderniseret til kontorkvalitet med en spændende og anderledes indretning.

Beliggenheden er i veletableret erhvervsområde med mange virksomheder som bl.a. Blue Bay Marine, Silkebus, Kølegruppen, Silkeborg Slagteren, Bea vvs, Allergica, Dansk Revision Silkeborg, Grauballe Bryghus, Förch, b-concept og WICOtech.

Økonomi

Årlig leje
96.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
96.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
8.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
468,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
205 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Hall
Kantine
Mødelokale
Parkering
Mødelokale
Kantine
Parkering
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere