SENEST SET
FAVORITTER

Clausholmvej 23, 8960 Randers SØ

Produktions- og lagerlejemål

1.750.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 7153R-1Type : Lager & Produktion

Ejendommen kan tillige lejes op til 20.571 m2 eller købes helt

Stor regulær produktions- og lagerejendom kun ca. 2,5 km fra motorvej E45.

Ejendommen udbydes til salg som følge af, at den nuværende virksomhed bruger af ejendommen Sekura Cabins A/S, der nu er lejer og tidligere var ejer, har valgt at bygge et nyt domicil ved motorvej E45 i Randers Syd ved Sdr. Borup.

EJENDOMMEN
Ejendommens samlede etageareal udgør 18.809 m2, som fordeler sig med ca. 14.700 m2 produktions-/ lagerhaller, ca. 1.500 m2 inddækkede halvtage, samt ca. 2.600 m2 kontor- og personalefaciliteter.

Ejendommen er en regulær og ensartet bygning opført som en søjle-/ dragerkonstruktion i dels i stål og dels i beton. Tagkonstruktionen er built up (fladt tag) belagt med tagpap samt ovenlyskupler.

Loftshøjde under spær varierer fra 4,50 - 5,25 meter. Gulvene er udført i beton, nogle steder eepoxybehandlede, og mange steder med asfaltbelagte kørebaner. Ejendommen er velforsynet med porte - primært i terrænhøjde samt enkelte porte med rampe.

El og installationer: ejendommens 3 el-tavler er sikret med i alt 2.500 Ampere. Der forefindes installationer til trykluft uden kompressorer, samt rørføring til udsugning, formentlig uden ventilationsanlæg.

Opvarmning: sker ned naturgas via caloifereblæsere i hallerne og via radiatorer i kontor m.v.

Udenomsarealer: stort og indhegnet asfalteret grundareal udlagt til oplags-, tilkørsels- og parkeringsareal.

Planforhold: grundarealet udgør 46.851 m2, og ifølge den gældende kommuneplan må ejendommens grundareal bebygges med 50 %, og op til 80 % i to plan.

BELIGGENHED
Beliggenhed: ejendommen er beliggende i et ældre veletableret erhvervsområde i Kristrup, en større sydligt beliggende bydel i Randers. Kristrup afgrænses af 2 hovedindfaldsveje og har derfor nem og hurtig adgang til både centrum og motorvejsnet. Fra ejendommen er der ca. 2 km til motorvej E45, der sikrer let adgang for virksomhedens ansatte, kunder og leverandører.

Området er ligeledes forsynet med gode offentlige transportmuligheder, og blot 100 meter fra ejendommen er der busafgang ca. hvert 20. minut.

I den øvrige del af Randers Syd har flere store virksomheder til huse, heriblandt Saint-Gobain Distribution, Danish Crown Foods hovedkontor, Danske Fragtmænd, Kosan Crisplant, Bring Danmark, mfl.

BEMÆRKNINGER
Ejendommen kan tillige lejes op til 20.571 m2 eller købes helt, og der henvises til lejeprospekt, der kan rekvireres hos Nordicals.

Forslag til anvendelse

Produktion
Lagerejendom

Økonomi

Årlig leje
1.750.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.750.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
145.833,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
250,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
7000 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Rampe
Parkeringsareal
Port
Kontor
+Mere

Teknik

Radiatorer
Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere