SENEST SET
FAVORITTER

Østervold 7, 8900 Randers C

Attraktivt lejemål i "Bryggertårnet" på Thors Bakke

467.569,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 7635RType : Detailhandel/butik

Attraktivt lejemål i stueplan i "Bryggertårnet" på Thors Bakke

Særdeles attraktivt lejemål i "Bryggertårnet", der er under opførsel, og forventes færdig i løbet af 1. kvartal 2024.

"Bryggertårnet" ligger på Thors Bakke i Randers C, er opført i 13 etager, hvoraf de to nederste er erhvervsarealer og de øvrige 11 etager er boligarealer.

Boligetagerne er opdelt i 39 ejerlejligheder, der er indflytningsklare den 1. marts 2024, og salget er i fuld gang.

Erhvervsarealerne er opdelt i to lejemål, hvor 1. salen er udlejet til Danske Bank, der har overtaget lejemålet i februar 2024.

Med en beliggenhed på den mest bynære del af Thorgrunden, og for enden af den smukt anlagte Østervold, tilbydes den kommende lejer en enestående god butiksplacering med facade i stueplan, profil og vue over Østervold og havnebassinet i bunden.

Velegnet til: Butik/detail, restaurant/café, liberal erhverv, klinik, kontor m.m.

Med Thorgrundens centrale placering, tæt på mange af byens interessante kulturtilbud, bliver dette nye markante byggeri en attraktiv og ikonisk ejendom i bybilledet.

Set i forhold til de omkringliggende virksomheder og brancher henvender lejemålet sig til bl.a. publikumsorienterede erhverv såsom butikker, café, restaurant - alternativt mæglerforretninger eller mere traditionelle erhverv, f.eks. revisorer, advokater og lignende rådgivningsvirksomheder, der ønsker en profileret adresse.

Den centrale placering mod Østervold og som 'porten' til Thorgrundens mange tilbud i form af bl.a. Nordisk films biografer, fitnesscenter, nem adgang til parkering mv., giver mulighed for et ideelt og fremtidssikret erhvervslejemål.

Lejemålet har facader med store glaspartier i gadeniveau mod Østervold og Nørrestræde. På skråningen mod øst anlægges et nyt byrum med udsigt over byen. Uderummet indrettes med et bredt trappeforløb, som danner en aktiv og grøn overgang mellem den nye og gamle bydel og indbyder til ophold.

Udlejer leverer som udgangspunkt lejemålet som White box med malede vægge. Toiletkernerne leveres fuldt færdige. Der er udført komplet teknikrum for el, VVS og ventilation, og ledninger, rør og ventilationskanaler er fremført til det store rum. Radiatorer er etableret ved vinduerne i det store rum. Ønsker til indretning i det store rum samt færdigaptering af lejemålet aftales mellem udlejer og lejer, herunder evt. justering af lejevilkårene som følger heraf.

Der medfølger 6 parkeringspladser til ejerlejligheden, og på p-dæk på samme etage som lejemålet. Direkte adgang via baggang.

White box forventes klar i 1. kvartal 2024.

Forslag til anvendelse

Café
Klinik
Butik
Butikker

Økonomi

Årlig leje
386.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
467.569,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
38.964,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.271,-
Årlige driftsudgifter kr.
81.169,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
221,-

Lokalet

Etage areal
368 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasparti
Adgang til parkering
Parkering
Kontor

Teknik

Radiatorer
Teknikrum
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere