SENEST SET
FAVORITTER

Østervold 7, 8900 Randers C

Attraktivt butikslejemål i stueplan

441.600,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 7635RType : Detailhandel/butik

Attraktivt butikslejemål i stueplan på prominent adresse

Med en beliggenhed på den mest bynære del af Thorgrunden, og for enden af den smukt anlagte Østervold, tilbydes den kommende lejer en enestående god butiksplacering med facade i stueplan, profil og vue over Østervold.
Med Thorgrundens centrale placering, tæt på mange af byens interessante kulturtilbud, bliver dette nye markante byggeri en attraktiv og ikonisk ejendom i bybilledet.
Set i forhold til de omkringliggende virksomheder og brancher henvender lejemålet sig til bl.a. publikumsorienterede erhverv såsom butikker, café, restaurant - alternativt mæglerforretninger eller mere traditionelle erhverv, f.eks. revisorer, advokater og lignende rådgivningsvirksomheder, der ønsker en profileret adresse.
Den centrale placering mod Østervold og som 'porten' til Thorgrundens mange tilbud i form af bl.a. Nordisk films biografer, fitnesscenter, nem adgang til parkering mv., giver mulighed for et ideelt og fremtidssikret erhvervslejemål.
De anførte lejevilkår i prospektet afhænger i sidste ende af lejers behov for indretning, særlige tekniske installationer mv. KPC er sammen med Arkitema indstillede på at illustrere forskellige indretningsmuligheder og vilkår - alt efter nærmere aftale.

Lejemålet har facader med store glaspartier i gadeniveau mod Østervold og Nørrestræde. På skråningen mod øst anlægges et nyt byrum med udsigt over byen. Uderummet indrettes med et bredt trappeforløb, som danner en aktiv og grøn overgang mellem den nye og gamle bydel og indbyder til ophold.

Den anførte leje tager afsæt i, at lokalerne overleveres som 'white box' med bl.a. el-installationer, toiletter, personalerum, te-køkken, lofter, gulve og grundbelysning.

Der er mulighed for leje af parkeringspladser i den nye bebyggelse efter nærmere aftale og vilkår.

Forslag til anvendelse

Café
Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
386.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
441.600,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
36.800,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.200,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.200,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
150,-

Lokalet

Etage areal
368 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2673 m²

Faciliteter

Glasparti
Adgang til parkering
Parkering
Toiletter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere