SENEST SET
FAVORITTER

Dytmærsken 1B, 8900 Randers C

Butikslejemål

180.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 7098RType : Detailhandel/butik

Indflytningsklar butikslejemål

Nyere butikslejemål i Dytmærsken, på den del, der er brostensbelagt gågade, der forbinder Brødregade med bl.a. Føtex, rutebilstationen og p-pladser. Lejemålet er beliggende i hjørneejendommen Brødregade/Dytmærsken - den mest befærdede del af gågadesystemet.

Den årlige leje er netop nedsat fra kr. 276.000 til kr. 180.000, og lejer overtager lejemålet som det er og forefindes. Det bemærkes, at lejemålet skal istandsættes efter fraflyttet lejer, og at fotos bagerst i denne lejeopstilling er taget før denne udlejning.

Butikken har stor glasfacade i aluminium, og består af to indgangsdøre, og fast udstillingsvindue mellem dørene. Den ene dør kan også fungere som udstillingsvindue. Butiksfacaden er sikret med indvendigt rullegitter. Der er rullemarkise i fuld bredde.

Lejemålet er indrettet med butikslokale i hele stueetagen, og hvor den forreste del af butikken er højloftet, og hvor der i den bagerste del er indskudt åbent dæk med adgang fra ligeløbstrappe. Der er hvidmalede vægge og lofter, og gulvbelægning i lyst træ. Ligeløbstrappen er i galvaniseret stål og med trin belagt med træ og gelænder af træ. Der er vinduer i facaden mod gården både i stueetagen og på det indskudte dæk, hvorfor lokalerne fremstår lyse og tiltalende. Vinduerne er nye og af træ monteret med termoruder. Lejemålet opvarmes med fjernvarme via radiatorer med termostater og forbrugsmålere.

Fra det indskudte dæk er der spindeltrappe i galvaniseret stål til tagetagen, der er indrettet med personalerum med køkken, og nyt toilet, samt lagerrum medplankegulv og ovenlys. Der er elektrisk hejs til vareflow fra ejendommens gård, hvor der er elektrisk port til til gaden. Der er personaleindgang i ejendommens gård, og de øvrige butikslejemål (Pieces og fotoforretning) i ejendommen har også personaleindgang fra gården. Endvidere er der indrettet beboelseslejligheder i ejendommens øvrige etager.

Nabobutikker er guldsmed og fotoforretning, og genbo er en stor isenkramforretning. I nærområdet findes Normal, Matas, Intersport, Sportmaster, Pieces, vinforretning, blomsterforretning, samt Føtex og Fakta på den åbne del af Dytmærsken, hvor der er også er en offentlig parkeringsplads med parkometerbetaling. De fleste butikker i nærområdet har eksisteret i en længere årrække.

Lejemålet kan overtages straks eller efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik
Guldsmed
Blomsterforretning
+Mere

Økonomi

Årlig leje
180.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
180.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
709,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
254 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Glasfacade
Toilet
Gård
Lagerrum
Parkeringsplads
Spindeltrappe
Port
Køkken
+Mere

Teknik

Fjernvarme
Radiatorer

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere