SENEST SET
FAVORITTER

Rådhusgade 94C, 8300 Odder

Shop-in-shop butikslejemål hos Skousen

120.650,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200172953Type : Detailhandel/butik

95-190 kvm shop-in-shop butikslejemål hos Skousen

Introduktion
Spændende "shop-in-shop" butikslejemål hos Skousen i Odder udlejes fra 95-190 m². Lejemålet ligger med stor synlighed til den trafikerede indfaldsvej til byen i et velbesøgt handelsområde med mange kendte og veletablerede butikker.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende ved indkørslen til Odder med synlig facade til den trafikerede Rådhusgade, som er hovedvejen igennem byen. Odder er en driftig handelsby i Østjylland med ca. 12.500 indbyggere beliggende syd for Aarhus, og er samtidig hovedby i Odder Kommune med godt 23.000 indbyggere. Området, hvori butikken er placeret, er et attraktivt handelsområde med flere veletablerede butikker, heriblandt Skousen, T-Hansen, Farver & Striber, Jysk, Brandts Tæpper, Loop Fitness m.fl., hvilket sikrer en god tilstrømning af handlende.

Beskrivelse
Lejemålet på 190 m² er beliggende i en større og præsentabel ejendom opført i 2008, som huser butikkerne Skousen, T-Hansen og Farver & Striber. Ejendommen ligger med synlig facade til- og direkte indkørsel fra den trafikerede indfaldsvej fra Aarhus (Hovedvej 451), og tilbyder gode p-forhold for de handlende.
Lejemålet er beliggende i Skousens lokaler, og fungerer som en "shop-in-shop" i butikken med eget salgsområde i det åbne butikslokale, mens indgangsparti samt toiletfaciliteter deles med Skousen og e-cigaretforhandleren, Smoke-IT. Sidstnævnte har netop etableret eget shop-in-shop i lokalerne. En butiksdrivende vil således på denne placering nyde godt af den store gennemstrømning af handlende, som lægger vejen forbi Skousen, der igennem en længere årrække har drevet butik på adressen samt Smoke-IT, som også forventes at tiltrække mange besøgende.

Salgsarealet er regulært og ligger i umiddelbar forlængelse af det præsentable indgangsparti. Ejendommen har god loftshøjde, der giver gode muligheder for udstilling i butikslokalet. I lejemålet er der endvidere etableret ovenlysvinduer, som sikrer et godt lysindfald i lokalerne.

Lejemålet må ikke anvendes til virksomheder beskæftiget indenfor salg af hårde hvidevarer.
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikker

Økonomi

Årlig leje
104.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
120.650,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
10.054,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
635,-
Årlige driftsudgifter kr.
16.150,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
85,-

Lokalet

Etage areal
190 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Toiletfaciliteter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere