SENEST SET
FAVORITTER

Høegh Guldbergs Gade 7, 8700 Horsens

Finanshus med stor synlighed

547.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302154Type : Kontor

Finanshus med stor synlighed og central beliggenhed

Vi har her fornøjelsen af at kunne udbyde denne projektejendom på hjørnet af Høegh Guldbergs Gade og Alrøvej i Horsens til leje.
Projektet planlægges at være færdigt medio 2024 og består af tre bygninger med facade mod Høegh Guldbergs Gade. I disse bygninger er der mulighed for at leje kontor, hvor lejer har en relation til finanssektoren – det kan være f.eks. bank, realkredit, advokat, revisor, ejendomsmægler, forsikring m.v.
I stueplan indrettes der butiksareal på ca. 400 kvm. De 3 øvrige etager, på 1. – 3. sal, bliver hver på ca. 500 kvm. Der er mulighed for at leje én eller alle etager, hvorfor lejemålet kan variere fra 400 til 1.900 kvm. pr. bygning.
Foruden de tre bygninger mod Høegh Guldbergs Gade anlægges der også erhvervslejemål ved ejendommens bagerste bygninger. Disse bygninger giver anledning til almindelige erhvervs- og lagerlejemål.
Ejendommen får et moderne udtryk, hvor der er luft mellem bygningerne, og hvor mennesker er tænkt ind i hele bygningens konstruktion. Derudover er placeringen med til at sikre en god synlighed i et af Horsens’ største knudepunkter og trafikårer. Det er således nemt at komme til og fra adressen.
Ejendommen kommer i godt selskab. Den får nemlig den bedste beliggenhed ved Bilka samt mange andre højprofilerede virksomheder.
Området omkring Bilka og Horsens Havn har set stor udvikling de seneste år. Kontorbygninger er allerede velrepræsenteret og er et stort plus for byens voksende erhvervsliv. Havnens arealer er efterhånden blevet en forlængelse af midtbyen, der i sig selv er vokset fra provinsby til ’stor’ by.
Behovet for gode kontor- og butikslokaler er generelt set stort i Horsens, og derfor har ejendomsprojektet de bedste forudsætninger.
Ejendommen vil også komme til at ligge optimalt i forhold til den nye Ringvej Syd, der skal være med til at lede tung trafik udenom Horsens og derved bliver ejendommen endnu mere synlig og lettilgængelig for bilister i midtbyen.
Projektets udformning er særligt designet til at tiltrække virksomheder, der lægger vægt på grøn omstilling og bæredygtighed. Ejendommen får en god synlighed i Horsens’ bybillede. Med et samlet etageareal på ca. 11.500 kvm. er bebyggelsen en god tilføjelse til området ved Bygholm Å.
Ejendommen er et grønt nybyggeri med en fantastisk beliggenhed ved Bilka og Horsens Havn.Det grønne byggeri følger Horsens Kommunes plan om bæredygtigt byggeri og grønne erhvervsejendomme.
Dermed falder projektet i hak med den grønne omstilling, der i disse dage præger Horsens’ udvikling.
Området omkring Bygholm Å og Horsens Havn er allerede kendt for dens mange erhvervsbygninger og er desuden placeret i en vigtig trafikåre i Horsens. Det er også et område, hvor Horsens’ udvikling er tydelig.
Kontakt os på 7026 4044 for en drøftelse af jeres muligheder i dette spændende projekt.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
497.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
547.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
45.625,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.095,-
Årlige driftsudgifter kr.
50.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
100,-

Lokalet

Etage areal
500 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere