SENEST SET
FAVORITTER

Allegade 2, 8700 Horsens

Stilfulde kontorfaciliteter

30.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6248074Type : Kontor

Mulighed for lejemål fra ca. 20 m² - 400 m²

Beliggende i det attraktive område tæt på gågaden og Horsens Ny Teater, tilbydes præsentable lejemål i forskellige størrelser med et hav af anvendelsesmuligheder i hjertet af Horsens.

Lejemålene i den markante og særdeles attraktive hjørneejendom fra 1877 er indrettet med lyse vægge og lofter med indbygget belysning. Gulvene belagt med mørke tæpper eller trægulv, afhængigt af lejemålet. Alle lejemål har gode lysindfald, og adskillige lejemål har god udsigt over Svanes Torv.

Moderne toiletfaciliteter findes i ejendommes fællesarealer, men kan ved aftale indrettes i lejemålet efter behov.

Lejer og kunder kan parkere i tilhørende gård, hvor pladserne kan lejes på hverdage fra 07.00-17.00, og koster kr. 500,- ex moms pr. mdr.

Foruden parkering har man mulighed for at tilkøbe frokostordning af god kvalitet for ca. 69 kr. pr. måltid. Frokosten serveres af Time Out Cafe på 1. sal, hvor der desuden findes mødelokaler, loungeområder og udendørs terrasse, som lejerne med fordel kan blive en integreret del af. Her kan man læse dagens aviser, følge med i dagens nyheder på en af de mange ophængte fladskærme, nyde kunst og udsmykning - og ikke mindst husets sjæl. Time Out Cafe står desuden for rengøring af fællesarealer samt facilitering af ejendommens mødelokale, som kan lejes for 100 kr. pr. time, eller 500 kr. for hele dagen. I mødelokalet findes TV og net, hvor der desuden kan tilkøbes kaffe og frokost til møder.

Da lejemålene findes i forskellige størrelser, egner de sig for både selvstændige, små og mellemstore virksomheder med behov for plads og egne kontorer i lejemålet.

Størrelserne på de forskellige lejemål kan ses på plantegningerne på side 9-11. Lejemål 01 og 02 kan desuden sammenlægges til ét stort lejemål.

Lejemålene og ikke mindst ejendommen er uden tvivl et af Horsens mest gennemførte kontor fællesskaber - bestemt et besøg værd.


Kontakt Andreas Ipsen for nærmere info på tlf. 45 44 12 77 21 eller andreas.ipsen@engelvoelkers.com.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
18.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
30.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
2.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
12.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
400,-

Lokalet

Etage areal
30 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5026 m²

Faciliteter

Fællesareal
Gård
Frokost
Mødelokale
Terrasse
Toiletfaciliteter
Kontor

Teknik

Tv
Net

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere