SENEST SET
FAVORITTER

Chr M Østergaards Vej 4A, 8700 Horsens

En ejendom i særklasse !

5.385.100,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301929Type : Kontor

Unik ejendom på hele 7.702 m² med masser af muligheder

Ejendommen her som er opført i 2009 - Vitus Bering Innovation Park - er tegnet af én af landets i sin tid mest visionære arkitekter - C.F. Møller Architects, som endnu engang har formået at lave en ejendom i særklasse. Dette er en ejendom helt i særklasse, både når det kommer til æstetik og materialer. På ydersiden snor et glasbånd sig op ad bygningen og ender i en flot taghave, mens en markant og nærmest svævende trappe forbinder ejendommens indre.
Arkitektonisk har bygningen masser af karakter. Grundplan, der veksler mellem intime kontorer, store lokaler, kantine og åbne rum. Bygningens næsten katedralagtige kerne med ovenlys og indre balkoner. Glas og stål, nærvær og natur.
Vitus Bering Innovation Park er skabt til at imponere, og den gør den absolut stadig.
Vitus Bering Innovation Park er en af landets første lavenergi-kontorbyggeri. Med bygningens intelligente ventilationsanlæg oveni får du her et energiforbrug og et indeklima, der nærmest matcher det bedste nybyggeri.
Ejendommen rummer flere anvendelsesmuligheder; Det er naturligvis oplagt, at der fortsat kan drives erhverv i ejendommen, og både virksomhedsdomicil og kontorhotel ligger lige for, men ejendommen vil også kunne omdannes til andre formål – så som boliger, hotel, sundhedshus, privat plejehjem eller ældreboliger.
Vitus Bering Innovation Park har alt, hvad markedet efterspørger. God beliggenhed, høj komfort og parkering lige ved døren.
Beliggenheden er i et naturskønt område ned til Stensballe Sund der forbinder Horsens Fjord og Nørrestrand.
På få minutter kan man gå til den dejlige natur ved Nørrestrand. Omgivelserne kan nydes ad stierne rundt om Nørrestrand og udsigten fra ejendommens tagterrasse over sundet og Nørrestrand er yderst storslåede.
Fra ejendommen er der kun ca. 2 km til Horsens centrum, og kun 6 km til motorvej E45, ligesom der er særdeles gode busforbindelser. Desuden nem adgang til skole, indkøb, daginstitution samt sportsfaciliteter som ligeledes ligger i kort afstand fra ejendommen. Som nabo til ejendommen flytter Horsens Rådhus ind, som vil være med til at gøre området til et levende erhvervsområde med masser af ansatte, gæster og beslutningstagere. Jobcenteret bliver ligeledes ny nabo til ejendommen, og det er nemt at forestille sig, at der kan opstå synergieffekter for en lejer i lignende brancher.
Kontakt os gerne for en drøftelse af ejendommens mange muligheder, eller en fremvisning af ejendommen.

Forslag til anvendelse

Virksomhedsdomicil
Kontor
Skole

Økonomi

Årlig leje
5.000.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
5.385.100,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
448.758,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
699,-
Årlige driftsudgifter kr.
385.100,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
50,-

Lokalet

Etage areal
7702 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Balkon
Kantine
Parkering
Kontor

Teknik

Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Kontor / - Jun2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere