SENEST SET
FAVORITTER

Rådhusgade 3, 8700 Horsens

Kontor i unikke omgivelser

190.500,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301585Type : Kontor

Kontor beliggende i en af de flotteste domicilejendomme i Horsens midtby

Ejendommen, der tidligere har huset Horsens Ting- og Arresthus, har en meget central beliggenhed på Rådhusgade midt mellem Strøget, Søndergade, og rådhuset.

Ejendommen har et markant udtryk og er en af de flotteste domicilejendomme i midtbyen.
Bygningen er opdelt i 2 fløjbygninger, der tidligere har været anvendt til retssale og administration, samt en midterfløj med de gamle celler.
Bygningen, der er opført i 1902, byder på mange arkitektonisk flotte detaljer. Blandt andet kan nævnes forhal med krydshvælvinge, trappeopgang med flotte udskæringer, meget flotte og velbevarede loftsudsmykninger, rum med høje paneler præget af fint, solidt snedkerarbejde, store vinduer med godt lysindfald osv. Alt i alt fantastiske lokaler der oser af historie og oplevelser.

Lejemålet her er beliggende på 1. sal i fløjbygningen tættest på strøget. Lokalerne er på 250 kvm, men der er også mulighed for kun at leje stueplan på 200 kvm eller etagerne samlet på ialt 450 kvm. Se evt. sagsnr.: 87301583 og 87301584.
?
I stueplan indeholder lejemålet ?en kombination mellem større og mindre kontorer og mødelokaler. I alt er der 4 kontorlokaler med mulighed for fleksibel indretning. Endvidere køkken med mindre spiseplads. Lokalerne har højt til loftet og flotte plankegulve. Der er adgang via hovedtrappen eller separat indgang på siden af bygnignen.

På 1. sal findes de gamle retslokaler. Man bliver mødt af den pompøse trappe som leder dig ind i helt unikke kontorrammer. Loftsudsmykningen er utrolig flot og sammen med de afhøvlede gulve og høje paneler skaber de rammen om helt unikke lokaler. På denne etage er der 2 storrumskontorer, 3 mindre kontorer/mødelokaler samt større køkken.
?
Lokaler er oplagte til brug for liberale erhverv, men også meget velegnet til virksomheder der ønsker eget showroom i helt ekstraordinære rammer. Ejendommen skal opleves, så ring for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Kontor

Økonomi

Årlig leje
162.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
190.500,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
15.875,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
762,-
Årlige driftsudgifter kr.
28.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
112,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
250 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Spiseplads
Paneler
Plankegulv
Storrumskontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK