SENEST SET
FAVORITTER

Uraniavej 6, 8700 Horsens

Kontorlejemål med en høj standard

639.051,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301001Type : Kontor

Kontorlejemål med en høj standard - synlig beliggenhed tæt ved E45

Lejemålet er beliggende i Horsens Syd, der er veludviklet erhvervsområde få minutters kørsel fra motorvej E45. Området indeholder flere store virksomheder, så som Reitan Distribution (Rema 1000), Huscompagniet, Ejnar Hessel, Plantorama og mange flere. Bygningen har en synlig facade ud til Vestvejen, der fungere som Ringvej Syd i Horsens by ligesom den er en direkte forbindelse til bl.a. Billund.

Dette lejemål er på i.alt 1.421 kvm og består af kontorlokalerne i midterbygningen på 1.001 kvm med tilhørende kælderlokaler på 420 kvm. Kælderen er indrettet med lagerrum, træningslokale samt personaleomklædning.

Ejendommen strækker sig over 3 bygninger i 2 etager. Der er mulighed for forskellig opdeling af lejemål i ejendommen. Kontorlejemålene er fordelt på 2 bygninger på hhv. 1.001 og 1.849 kvm. (plus kælder på hhv. 420 og 58 kvm.) der kan lejes samlet eller hver for sig. Endvidere findes der en lagerhal på samlet 1.660 kvm., hvoraf ca. 300 kvm. er kontor. Der er adgang til hallen både via port i jordniveau samt via læsserampe.

Der er adgang til kontorlokalerne via flot og åben foyer. Selve lejemålenes indretning er et godt miks af mindre og større åbne kontorlandskaber og cellekontor. Da indretningen primært er foretaget med lette skillevægge, er der masser af muligheder for at ændre og indrette lejemålet efter lejers individuelle ønsker. Lejemålene overtages nymalet om med ny gulvbelægning, hvor dette er nødvendigt.

Lejemålet fremtræder fleksibelt, da de forskellige fløje forbindes via kerner der både indeholder toiletter, teknikrum samt trappe. Dette muliggør opdeling af lejemålet i flere afdelinger for den enkelte lejer. Der er endvidere adgang til skønt gårdmiljø der ligger mellem de 2 kontorbygninger.

Et lyst og venligt kontorlejemål med en utrolig høj grad af fleksibilitet, den helt rigtige beliggenhed samt masser af parkering.

Fakta:
Lejemålet kan opdeles, så der er mulighed for samlet leje af de 3 enheder eller enkeltvis.
Lejevilkårene indeholder en trappeleje med følgende aftalte lejeudvikling pr. kvm.:

Kontor Vest Kontor Midt Lagerhal
1.001 kvm. 1.849 kvm. 1.660 kvm.

År 1 kr. 500 kr. 450 kr. 225
År 2 kr. 600 kr. 500 kr. 250
År 3 kr. 700 kr. 550 kr. 275
År 4 og frem kr. 800 kr. 600 kr. 300

Kælder vest, 420 kvm. kr. 225
Kælder midt, 58 kvm. kr. 100

Driftsomkostninger, pr. kvm.

kr. 31 kr. 22 kr. 22


HORSENS KOMMUNE
I Horsens Kommune er kodeordet vækst og Horsens er gearet til vækstvirksomheder.
Horsens Kommune er lige nu Jyllands hurtigst voksende kommune. Faktisk bliver vi omkring 1.000 nye borgere hvert år, og Danmarks Statistiks befolkningsfremskrivning har beregnet, at Horsens Kommune frem mod 2040 vil ligge i top 3 lige efter Hovedstadsområdet og Aarhus.
Horsens Kommune er også en af de kommuner i Jylland med størst vækst i antallet af arbejdspladser. Og på uddannelsesområdet er antallet af studerende fordoblet inden for de seneste 8 år.
Hvis du spørger kommunens virksomheder, er Horsens en god erhvervskommune. Og hvorfor er den så det? Det er den blandt andet, fordi Kommunen har besluttet sig for at være det - de nægter ganske enkelt at være tunge at danse med.
Horsens ligger lige midt i det tætbefolkede østjyske kraftcenter. Det betyder, at virksomhederne har adgang til et stort udbud af kompetent arbejdskraft.
Endelig betyder den centrale placering lige mellem Aarhus og Trekantområdet, at vi er tæt på både potentielle kunder og samarbejdspartnere i både nord og syd – inden for en radius på 50 km. nås 60 % af den jyske befolkning og udvides dette til 100 km. nås 85 %.

Læs mere om erhvervsklimaet i Horsens på www.erhverv.horsens.dk

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig leje
595.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
639.051,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
53.254,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
638,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.051,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
44,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1001 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
15450 m²

Faciliteter

Foyer
Gårdmiljø
Kontorlandskab
Kælder
Lagerrum
Læsserampe
Træningslokale
Parkering
Skillevægge
Toiletter
Port
Kontor
+Mere

Teknik

Teknikrum

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK