SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 33 B, 8700 Horsens

Attraktivt butikslejemål i Horsens. Eftertragtet trappeleje

240.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87302123Type : Detailhandel/butik

Butikslejemål på eftertragtede placering i Horsens' centrum. Med eftertragtet trappeleje og ingen stigning i 5 år

Dette attraktive butikslejemål ligger på den mest eftertragtede placering i Horsens' centrum. Med sine 88 m² og en optimal beliggenhed på solsiden af strøget, repræsenterer dette lejemål en enestående mulighed. De store gulv-til-loft vinduer og den brede facade på over 6 meter er designet til at fremhæve udstillede varer på en stilfuld måde.

I over 50 år har dette lokale huset en optikervirksomhed, med Profiloptik som den seneste lejer i 19 år. Vi ser denne lejeaftale som velegnet til mange forskellige brancher. Udover den attraktive trappeleje har udlejeren også forpligtet sig til at lejen ikke stiger i de kommende 5 år - en fordelagtig støtte til virksomheder, der ønsker at etablere sig her!

Butikken er indrettet som et L-formet rum med et baglokale, der tidligere fungerede som kontor, samt et mindre toilet. Derudover er der et ekstra lokale, som let kan omdannes til personale- eller frokostrum, da vand er tilsluttet, og der allerede er installeret håndvask. I den bagerste del af butikken er der synlige bjælker i loftet, hvilket tilføjer charme til rummet. I kælderen er der et lagerrum på cirka 15 m², der giver praktisk opbevaringsplads til forretningen.

Lejemålet har fået et helt nyt indgangsparti i lyst aluminium, og de udvendige markiser har fået monteret nyt mørkeblåt stof.

Lejeren får ret til én parkeringsplads i gården bag bygningen.

Søndergade huser mange velrenommerede butikker, herunder B&O, Jack & Jones, Bog & Idé, Louis Nielsen, Vero Moda, Spejdersport, Matas, tøjeksperten, Hunkemöller, Frellsen Chokolade, Rituals, Neye og mange flere.
strøget er Danmarks bredeste gågade. Efter en imponerende renovering, der inkluderer ny belægning, forbedret belysning, mere grønt, bænke, legeelementer og hyggekroge, har området gennemgået en markant forvandling og tilføjet et betydeligt løft til hele midtbyen.

Kontakt erhvervsrådgiver Annette Duedal Nielsen nr. 20942000 / 70764044 for en dialog om mulighederne samt den ATTRAKTIVE TRAPPELEJE

Forslag til anvendelse

Butikker
Butik

Økonomi

Årlig leje
240.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
240.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
20.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
2.727,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
88 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Toilet
Indgangsparti
Lagerrum
Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere