SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 10-14, lej, 8700 Horsens

Smuk 66 m² uisoleret lager, værksted

66.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 87301974Type : Detailhandel/butik

Smukt lejemål på 66 m2, i 2 plan og uisoleret. Velegnet til lager, ”udendørs-butik” el. mikrobryggeri. Et smukt historisk rum

På Søndergade i Horsens midtby finder du den charmerende „Apotekergården“, lige ved siden af Bytorv Horsens. Her har du mulighed for at blive lejer af et sjældent udbudt lokale, med synlige bjælker, højt til loftet, og masser af sjæl.
Om lejemålet:
Lejemålet, der er i 2 plan, er 66 m2 og uisoleret. Det er velegnet til lager eller ”udendørs-butik” eller en helt oplagt idé vil være at benytte lokale 5 til mikrobryggeri, og lokale 4 til butik/café/udskænkningssted måske med fortælling om øllets historie/øl entusiasme.

Man får et smukt rum, med indvendigt bindingsværk på bagvæggen, synlige bjælker og gamle brosten på gulvet. En del af gulvet i stueplan er en træagtig scene, som er hævet ca. 10 cm over brostenene. Det gælder for lokalet, at der er toilet i ”gården” samt man kan benytte sig af toiletterne i centret, da lejemålet er en del af Bytorv Horsens. Den hurtigste vej til centret er via The burger concept. Derudover er der etableret et hyggeligt køkken, personalekantine og toilet på 3. sal inde i centret, som både lejer og personale kan benytte sig af.
I dag bliver den hyggelige Apotekergård flittigt brugt. Hver lørdag sommeren igennem, lige fra maj til slutningen af september, er der diverse musikarrangementer, med fri entré. Det har hvert år trukket et stort publikum/kunder lige uden for døren.


Forslag til anvendelse

Butik
Café

Økonomi

Årlig leje
66.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
66.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
5.500,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.000,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
66 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bjælker
Toilet
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere