SENEST SET
FAVORITTER

Teknikervej 1, 8722 Hedensted

Særdeles attraktiv ejendom

2.087.444,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301790Type : Lager & Produktion

Særdeles attraktiv ejendom opført i gode materialer til brug for mange brancher

Bebyggelsen er beliggende midt på den østjyske hovedåre ved Hedensted, lige ved E45 afkørsel 58. Hedensted er en erhvervsvenlig kommune med gode industriområder tæt ved E45.

Ejendommen er opført til brug for den tunge industri og anvendes i dag af underleverandører til vindmølleindustrien. Der er således tale om en ejendom der er kendetegnende ved blandt andet høj lofthøjde og gode udenomsfaciliteter.

Ejendommen indeholder:
4.746 kvm. bygning med en grund på 19.063 kvm. Ejendommen er indrettet til overfladebehandling af vindmølleelementer. Ejendommen er fordelt på 359 kvm. administration og 4.387 kvm. hal med en loftshøjde på 9,75 meter til loft, 9 meter under spær, 7 meter under kran og 6 meter i midtersektion ved kabiner og gennemkørsel.

Ejendommen har en god indretning og er opført således der er alternative anvendelses- og udvidelsesmuligheder. Hallerne er fordelt på 2 bygninger der er sammenbygget via en lavere mellembygningen. Mellembygning indeholder i dag 2 sprøjte- og tørrekabiner, sandblæsningskabine samt metalliseringskabine. Teknikken i disse kabiner tilhører tidligere lejer.

I hallerne er der 2 traverskraner på hhv. 38 og 40 ton.

Ejendommen må jf. lokalplan anvendes til lager, industri og værkstedsvirksomhed med kontor- og udstillingsareal. Jf. lokalplan er der en bebyggelsesprocent på 33 % og en bygningshøjde på 15 meter, og der er derfor mulighed for at bygge yderligere på ejendommen.

Der er mulighed for tilkøb af yderligere ca. 7.000 kvm. nabogrund. Ejendommen er indhegnet.

Ejendommen kan købes eller lejes.

Ejendommene er beliggende i et erhvervsområde i Hedensted med meget kort afstand til af/påkørsel 58 til motorvej E45. Af virksomheder i nærheden kan bl.a. nævnes Dansk Retursystem, Euro-Steel Danmark, Jackon, Lastas Truck m.fl.

Hedensted er en mellemstor by mellem Horsens og Vejle og har en central placering i Jylland. Fra ejendommen kan der på under 45 minutter nås flere større byer såsom, Aarhus, Vejle, Horsens, Kolding, Herning og Silkeborg. Fra ejendommen er der desuden kun 5 minutters kørsel til Hedensted Centrum.

Samlet set en god beliggenhed der er interessant for mange virksomheder.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
2.000.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
2.087.444,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
173.954,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
440,-
Årlige driftsudgifter kr.
87.444,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
18,-

Lokalet

Etage areal
4746 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere