SENEST SET
FAVORITTER

Sandbyvej 14, 8382 Hinnerup

20-650 kvm. nyrenoverede lager-/depotrum

38.420,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173392Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Nyrenoverede erhvervslejemål/ depotrum i flere størrelser beliggende i Sandby lige udenfor Hinnerup udlejes. Lokalerne vil være ideelle for eksempelvis en håndværksmæssig virksomhed eller til opbevaringsformål for den private med en pladskrævende hobby. Lokalerne kan lejes enkeltvist eller flere samlet alt efter behov. Forhør nærmere herom hos ejendomsmægleren.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i naturskønne omgivelser i Sandby midt imellem Hinnerup og Hadsten med omtrent 5 km. til hver af byerne. Området ligger desuden blot 10 min. kørsel fra Motorvej E45 ved motorvejsafkørslen ved Ødum i nordlig retning og med omtrent samme køretid til det store motorvejskryds ved Aarhus N i sydlig retning. Aarhus centrum/ havn nås på ca. 25 min.

Beskrivelse
Lejemålet ifølge nærværende opstilling udgør en selvstændig del af en større ejendom, som tidligere har huset en landbrugsbedrift. Ejendommen er nu opdelt med henblik på udlejning til flere virksomheder/ private. I samme forbindelse har bygningerne undergået en større istandsættelse og står nu klar til indflytning.

Der bliver mulighed for at leje lager-/ depotrum i forskellige størrelser, da de enkelte afsnit i ejendommen spænder fra ca. 22 - 653 m². Lokalerne kan enten lejes enkeltvist eller flere samlet alt efter behov. Ring og forhør nærmere om mulighederne.

Lejemålet ifølge nærværende opstilling tager udgangspunkt i et isoleret men uopvarmet depotrum på 226 m². Arealerne er regulære med en loftshøjde på ca. 2,5 meter. Gulvet er betongulv. Adgangen til lokalet sker via en automatisk aluhejseport i bygningens facade, hvorfra der er videre adgang igennem ejendommen til nærværende lejemål. Porten ligger i niveau med udvendigt terræn og har integreret dørparti. Der er endvidere adgang til fælles toilet- med badefaciliteter i bygningen.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
38.420,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
38.420,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
3.202,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
170,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
226 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Depotrum
Toilet
Lager

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere