SENEST SET
FAVORITTER

Navervej 5A, 8382 Hinnerup

Lagerejendom i Hinnerup

320.400,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300050Type : Lager & Produktion

 

•Samlet lejeareal på 916 m² – heraf 745 m² lager og 171 m² kontor
•Velegnet til mange typer virksomheder
•Kun 5 km til motorvej E45 og Djurslandsmotorvejen
•Isoleret og opvarmet lager med ca. 6 m til kip
•Ejendommen kan også købes

EJENDOMMEN
Bygningen er opført i 1974 med til-/ombygning i 1980 og 1990, og er løbende blevet renoveret og fornyet. Lejemålets kontorafsnit er i 2020 blevet gennemrenoveret og overtages nyistandsat. Lejemålet er en del af en i alt 1.222 m² stor ejendom.
Lejemålet udgør i alt 916 m² fordelt på ca. 745 m² opvarmet og isoleret lager og ca. 171 m² kontor. Kontorafdelingen er indrettet med entré, kontorer i varierende størrelser, køkken/kantine og toilet-/badfaciliteter.
Lageret er opdelt i to haller af ca. 545 m² og ca. 200 m² med en loftshøjde til kip på henholdsvis ca. 6 meter samt en sidehøjde på 3 meter. Lageret entreres via de ca. 200 m² forhal, som kan bruges som forsendelseslager for virksomhedens fragtmænd og leverandører, da der kan lukkes af til den resterende del af lageret.
På ejendommens udenomsareal er en del af grunden befæstet og anvendes til parkering. Grunden er desuden indhegnet med 2 porte, der sikrer gode ind- og udkørselsforhold.
Erhvervsområdet er udlagt til let industri, lager og værkstedsvirksomhed, engroshandel herunder service- og forretningsvirksomhed med behov for udstilling. Der er ligeledes mulighed for salg af egne produkter i tilknytning til produktionslokalerne.
Ejendommen kan ligeledes købes. Se sagsnr. 81300116

BELIGGENHED
Ejendommen er velbeliggende i Hinnerups industrikvarter ca. 15 km fra Aarhus og blot 5 km til motorvejen. Området er kendt for dets gode infrastruktur, hvor der er nem adgang til og fra Aarhus C, Motorvej E45 og offentlig transport. Blandt andet stopper Bus 200, få hundrede meter fra ejendommen med 3 afgange i timen. Der er ligeledes mulighed for at tage regionaltoget fra Hinnerup, hvor den kommende Letbane etape forventes at få stoppested.
Der planlægges 10 standsningssteder fra Lisbjerg til Hinnerup, hvilket giver et omdrejningspunkt for den fremtidige byudvikling. Ud over standsningsstedet ved Parker & Rejs-anlægget, er der særligt fokus på standsningsstederne på Hinnerup Station og i Søften. Både i Hinnerup og Søften bliver letbanen et vigtigt element i helhedsplaner, der bidrager til en attraktiv udvikling af byerne. Eksempelvis skal letbanen kobles sammen med regionaltoget ved Hinnerup Station, der bliver et centralt omstigningssted mellem letbane, jernbane, bus, bil og cykel.
Den nye letbane betjener erhvervs-, by- og byudviklingsområderne i Søften og Hinnerup, og kobler disse direkte sammen med de centrale transportkorridorer i Aarhus, erhvervsområdet i Skejby og Aarhus Universitet.

Forslag til anvendelse

Lagerejendom
Lager

Økonomi

Årlig leje
320.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
320.400,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
26.700,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
358,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
896 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2764 m²

Faciliteter

Badfaciliteter
Toilet
Hall
Kantine
Parkering
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere