SENEST SET
FAVORITTER

Holmskovvej 13, 8340 Malling

Højloftet koldhal

411.240,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9020000028Type : Lager & Produktion

Højloftet koldhal i Malling

Introduktion
Regulært og højloftet koldlager beliggende i Malling syd for Aarhus udlejes. Lejemålet er ideelt for eksempelvis entreprenørvirksomheden, anlægsgartneren eller den håndværksmæssige virksomhed, som har behov for oplag af større materiel eller simpelt varegods, som ikke kræver opvarmning. På grund af planer om en større omdannelse af ejendommen udlejes lagret på en tidsbegrænset lejekontrakt efter nærmere aftale med udlejer.
 
Beliggenhed
Lejemålet er beliggende centralt i Malling syd for Aarhus i et erhvervsområde, som løber parallelt med Oddervej ved indkørslen til byen. Malling er en populær forstad til Aarhus, der, sammen med den nærliggende by, Beder, har ca. 9.000 indbyggere. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 15 min., og området har fået god forbindelse til motorvejsnettet med den nyanlagte Giber Ringvej, som giver adgang til E45 ved Hørning. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus med stoppested for Letbanen få hundrede meter fra ejendommen.
 
Beskrivelse
Lejemålet på i alt 2.350 m² er en uisoleret stålhal, som udgør en selvstændig del af et større bygningskompleks.
 
Arealerne er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med hele 10 meter i kip (8,5 meter målt til underkant af en højtliggende gangbro igennem hallen) og 4,7 meter i siderne. Hallen er forsynet med ovenlysvinduer og har betongulv. Adgangen til lageret sker via en aluhejseport i niveau med udvendigt terræn på siden af bygningen, som måler 4,0 x 5,0 (h x b). I forlængelse heraf forefindes en større skydeport med integreret dørparti.
 
Lejemålet ligger på en større grund, som er indhegnet og befæstet med asfalt. Lejemålet omfatter ikke oplag på ejendommens udenomsarealer.
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk.

Økonomi

Årlig leje
411.240,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
411.240,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
34.270,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
175,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
2350 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Betongulv
Koldlager
Skydeport

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere