SENEST SET
FAVORITTER

Bautavej 1A, 8210 Aarhus V

Opvarmet værksted i grøn udviklingspark

192.270,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173535Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Ecopark er en grøn erhvervspark for iværksættere og mindre virksomheder, der ønsker at drive forretning i innovative omgivelser. Som lejer bliver man en del af et større fællesskab med optimale muligheder for at netværke. I erhvervsparken er der mulighed for at leje faciliteter til bl.a. værksted, testområde, småproduktion og lager i flere størrelser - kontakt ejendomsmægleren og få et overblik over mulighederne. Ecopark har fokus på at skabe de bedste rammer for vækst for virksomheder beskæftiget i følgende brancher:

Cleantech:
Energi- og ressourceoptimerende processer og teknologier inden for energisystemer, miljø, vand, affald, cirkulær økonomi o.l.

Smart Systems:
Mekanik, software, IoT, AI o.a., der resulterer i smarte produkter, systemer og løsninger.

Bæredygtigt byggeri:
Udvikling af produkter inden for byggebranchen, som skaber mere miljøvenlige bygninger, minimerer CO2-udledningen og skaber bedre indeklima.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i en større erhvervspark, som ligger med facade til Åby Ringvej, i den vestlige del af Aarhus. Området ligger med kun ca. 5,5 km. til Motorvej E45/ Herningmotorvejen ved motorvejstilkørslen Aarhus Vest. Fra området er der endvidere under et minuts kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ Havn er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder.

Beskrivelse
Lejemålet indgår i Ecoparks ca. 12.000 m² store bygningskompleks fordelt på kontor-, konference-, lager- og værkstedsfaciliteter beliggende på en ca. 37.000 m² stor matrikel med plads til udendørs opmagasinering og parkering.

Lejemålet ifølge nærværende opstilling er baseret på et selvstændigt afsnit på ca. 300 m² ( 90 m² inkl. andele af fællesarealer i hovedbygningen) beliggende i en større bygning, som fremstår med murede facader. Til lejemålet medfølger et reserveret udeareal til parkering/oplag på ca. 50 m². Lejemålet er isoleret og opvarmet og kan evt. opdeles i mindre enheder, da arealerne fordeler sig på en række selvstændige lokaler i varierende størrelse. Der er mulighed for at leje kontorer i Ecoparks hovedbygning efter behov, ligesom der er adgang til kantine og toiletfaciliteter her.

Loftshøjden i lokalerne måler 2,5 meter, og der er adgang til koldt vand samt afløb. Gulvet er betongulv. Adgangen til lejemålet sker via en automatisk aluhejseport i niveau med udvendigt terræn med målene 2,2 x 3,4 meter (h x b) med tilstødende dørparti. Lejemålet er desuden forberedt til udsugning og trykluft, og der er indlagt 3 x 16 AMP i lejemålet.

Ecopark tilbyder nogle rigtig gode fællesfaciliteter for sine lejere med bl.a. stor og lækker kantine i hovedbygningen med mulighed for (mod betaling) at indgå i ejendommens kantineordning, bemandet reception med gæstemodtagelse, adgang til moderne konference- og mødelokaler, motionsrum samt bad- og omklædningsfaciliteter. Ecopark varetager desuden alle drifts- og renholdelsesopgaver på fællesarealer, hvilket gør det let og økonomisk at være lejer i ejendommen.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Årlig leje
179.010,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
192.270,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
16.023,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
493,-
Årlige driftsudgifter kr.
13.260,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
34,-

Lokalet

Etage areal
390 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Fællesareal
Kantine
Kantineordning
Motionsrum
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Reception
Toiletfaciliteter
Lager
Kontor

Teknik

Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere