SENEST SET
FAVORITTER

Skanderborgvej 232, 8260 Viby J

Velbeliggende og multianvendelig lager

497.116,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173514Type : Lager & Produktion

Perfekt til f.eks. weblager for den internetbaserede handelsvirksomhed

Lejemålet er beliggende på Skanderborgvej i Viby, en central beliggenhed både i forhold til Aarhus centrum og ikke mindst til motorvej E45 i begge retninger. Ejendommen, hvori nærværende lejemål er beliggende, er primært udlejet til kontorformål, og er repræsenteret af flere større virksomheder som f.eks. Miracle, Nord Advertising, Kompass.

Der er foran ejendommen særdeles gode vederlagsfrie parkeringspladser og området er velforsynet med offentlige transportmuligheder. Lejemålet er for virksomheden, som ønsker en central beliggenhed, og hvor logistikken fungerer lige meget, hvor man kommer fra omkring Aarhus.

Lejemålet på ca. 844 m² er i dag indrettet til stort åbent lager, med adgang til flot værkførerkontor med glasvæg ud til lageret. Der er gode toiletfaciliteter samt garderobe og endvidere en pæn frokoststue med mindre te-køkken. Lejemålet er udstyret med alurulleport med ca. 3,8 meter frihøjde, som muliggør kørsel med truck. Der er i hele lejemålet flot loftshøjde, som gør det muligt at opsætte palle-reoler. Tidligere lejer har anvendt lageret til pallelager samt pakkeafdeling, og lejemålet vil være yderst velegnet til samme brug.

Ejendommen er beliggende i et grønt område, hvor det er muligt at spise frokost i det fri, og hvor man ikke føler man bor midt i et industrikvarter.

For at høre nærmere omkring dette sjældent udbudte lejemål, kontakt venligst danbolig Erhverv Aarhus - Lars Kjær - på tlf. 2212 1522 eller mail Lars.kjaer@danbolig.dk for en uforpligtende og fortrolig samtale.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig leje
316.500,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
497.116,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
41.426,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
589,-
Årlige driftsudgifter kr.
180.616,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
214,-

Lokalet

Etage areal
844 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Garderobe
Glasvæg
Frokost
Parkeringsplads
Toiletfaciliteter
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Okt2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere