SENEST SET
FAVORITTER

Jernaldervej 280, 8210 Aarhus V

New Yorker-inspireret showroom

324.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300187Type : Lager & Produktion

New Yorker-inspireret fotostudie/showroom m.m.

•Kvalitetsejendom med mange muligheder
•Velegnet til let produktion, showroom, workshops m.m.
•Sjælden udbudt ejendom med bynær placering
•Samlet areal på ca. 432 m² – heraf ca. 150 m² kontor, 282 m² showroom/lager

Ejendommen er opført i 1990 til en fotovirksomhed, og selvsamme fotovirksomhed bor forsat i ejendommen indtil ultimo 2021. Ejendommen er blevet tilbygget i hhv. 1997 og 2006, og derudover løbende blevet renoveret. Ydervæggene er udført i bærende betonelementer med facade i frilagt norsk marmor. I 2010 blev facaden beklædt i sort eternit, og fremstår i dag i velvedligeholdt og særdeles præsentabelt stand. Ejendommen er koblet på fjernvarme og opvarmes via gulvvarme i størstedelen af ejendommen. Energimæssigt er ejendom i rigtig fin stand, og har derfor fået energimærkekarakteren ”B”.

Lejemålets samlede areal udgøre ca. 432 m², som i dag er specifikt indrettet til nuværende fotovirksomhed med blandt andet 3 atelier. Ejendommen er velforsynet med LED lys, gulvvarme og et godt lysindfald, som sikre et behageligt arbejdsmiljø, hvilket gør ejendommen oplagt til let produktion, showroom, workshops m.m. Ejendommens nuværende atelier/lager har en loftshøjde på ca. 5 meter, og er forsynet med el-port i terrænniveau.
Foruden atelier er ejendommen indrettet med kontor- og mødelokaler i forskellige størrelser, to the-køkkener, 2 toiletter- heraf et med bad, et mindre værksted, samt pæn hovedindgang. Ejendommens udenomsareal er delvist befæstet med sf-sten.
Beliggenhed:
Ejendommen er beliggende i et roligt blandet bolig og erhvervsområder med kort afstand til byens ringveje samt motorvejsnettet, hvilket sikre optimale tilkørselsforhold for både medarbejdere samt virksomhedens kunder. Området er ligeledes velforsynet med offentlig transport, hvor der ca. 150 meter fra ejendommen er busstopsted.
Udsnit fra lokalplan nr. 002
Inden for det på kortbilag 4 med IV mærkede område i den gældende lokalplan nr. 002 må der kun opføres eller indrettes bebyggelse til de for kvarterets daglige forsyning nødvendige butikker (købmand, kiosk, bager, grønthandler, slagter),
liberale erhverv (læge, revisor, arkitekt- og ingeniørvirksomhed, pengeinstitutter og lignende) samt lettere industri- og værkstedsvirksomheder (installatører, gas- og vandmestre, malere og lignende), som ikke eller i kun ubetydelig grad medfører gener i form af støj, luftforurening eller lugt samt enkelte boliger i tilknytning hertil.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Værksted

Økonomi

Årlig leje
324.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
324.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
27.000,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
750,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
432 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
432 m²

Faciliteter

Bad
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere