SENEST SET
FAVORITTER

Tueager 3, 8200 Aarhus N

Videnscenter med testfaciliteter

1.082.422,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300170Type : Lager & Produktion

 

•Samlet etageareal ca. 1.145 m², heraf 521 m² kontor og 624 m² værksted/laboratorium
•Forsynet med flere speciallavet rum, herunder røntgenrum, mørkekammer, forsøgsværksted m.m.
•Fleksible undervisningslokaler samt kontor i lette vægge
•Sjældent udbudt ejendom i unikt vidensområde
•Teknisk byggeret på 929 m²
Ejendommen er opført i 2003 til en teknologi- og forskningsvirksomhed, derfor har ejendommen ligeledes flere specialindretninger, da ejendommen er blevet brugt til forskning, undervisning med teori og praksis samt kursus. Ejendommens administrationsafsnit har et samlet areal på 521 m² fordelt på 2 plan. I stueetagen entrerer man ind i receptionen, hvorfra der er adgang direkte til flere kontor/mødelokaler i varierende størrelser, samt toilet. 1.salen består af et større undervisningslokale, kantine med dertilhørende tekøkken samt 3 kontorlokaler og et toilet. Det skal bemærkes at ydervæggene i de 521 m² kontor er opført i sorte sandwichelementer og har blot 2 bærende skillevægge på hver etage, hvilket betyder en kommende virksomhed kan indrette efter egne behov.
Værksted og laboratorieafsnittet har et samlet areal på 624 m², og fordeler sig på flere forskellige specialrum i forskellige størrelser. Herunder 2 stk. røntgenrum på samlet 30 m², som er opført med 60 cm tykke betonvægge. Det ene røntgenrum er forsynet med traverskran. Derudover er der udstyrslager, svejsekabiner, forsøgsværksted, mørkekammer, betragterum, metallografisk laboratorium med kontor i tilknytning hertil, samt både herre- og dameomklædning. Se plantegning for at skabe overblik. Ejendommen er forsynet med ventilation med genvendingsanlæg.
Grunden er 4.142 m² og lokalplan tillader 50% bebyggelse, hvilket svarer til 2.071 m² byggeretsmeter. Nuværende bebyggelse er på 1.142 m², hvorfor der er mulighed for at bygge yderligere 929 m². Kontakt mægler for at få tilsendt forslag til tilbygning.
Ejendommen er beliggende inden for Business Park Skejby’s afgrænsningsområde, hvilket giver mulighed for at være en del af et unikt netværk og videns miljø. Området rummer en imponerende klynge af videns intensive og specialiserede virksomheder og organisationer, men særligt repræsenteret er brancherne it, energi, sundhed og fødevarer.
Skejby har udviklet sig til at være et af de mest prominente erhvervsområde i Aarhus. Naboer i nærområdet er en bred vifte af velrenommerede danske og internationale virksomheder, herunder Vestas, Sweco, NRGI, EnergiDanmark, Beierholm, EG, Atea, G4S, uddannelsesinstitutionen VIA og ikke mindst Universitetshospitalet. Derfor er området ligeledes velforsynet med offentlige transport muligheder med både letbanestop og flere busforbindelser.
Mere end 20.000 medarbejdere, studerende og borgere har deres daglige gang i Skejby. I takt med at Aarhus by vokser i omfang, forandrer Skejby sig samtidig fra et engang fjernt, men nu bynært erhvervsområde og en bydel i udvikling. Dette kommer bl.a. til udtryk ved tilkomsten af hoteller, boligbyggerier, en øget interesse for Skejby, samt forbedret infrastruktur med den nye supercykelsti, letbanestationer samt fokus på optimering af indfaldsveje og fordelingsveje.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Årlig leje
1.082.422,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
1.082.422,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
90.202,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
945,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
1145 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4142 m²

Faciliteter

Toilet
Kantine
Tekøkken
Laboratorium
Skillevægge
Kontor

Teknik

Ventilation

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere