SENEST SET
FAVORITTER

Jernaldervej 280, 8210 Aarhus V

Velbeliggende kontor og showroom/lager

525.000,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81300150Type : Lager & Produktion

 

• Kvalitetsejendom med mange muligheder
• Velegnet til let produktion, showroom, workshops m.m.
• Sjælden udbudt ejendom med bynær placering
• Samlet areal på ca. 736 m² – heraf ca. 200 m² kontor, 536 m² showroom/lager

Ejendommen er opført i 1990 til en fotovirksomhed, og selvsamme fotovirksomhed bor forsat i ejendommen indtil ultimo 2021. Ejendommen er blevet tilbygget i hhv. 1997 og 2006, og derudover løbende blevet renoveret. Ydervæggene er udført i bærende betonelementer med facade i frilagt norsk marmor. I 2010 blev facaden beklædt i sorteternit, og fremstår i dag i velvedligeholdtog særdeles præsentabelt stand. Ejendommen er koblet på fjernvarme og opvarmes via gulvvarme i størstedelen af ejendommen. Energimæssigt er ejendom i rigtig fin stand, og har derfor fået energimærkekarakteren ”B”.
Ejendommens samlede areal udgøre ca. 736 m² som i dag er specifikt indrettet til nuværende fotovirksomhed med blandt andet 3 atelier. Ejendommen er velforsynet med led lys, gulvvarme og et godt lysindfald, som sikre et behageligt arbejdsmiljø,
hvilket gør ejendommen oplagt til let produktion, showroom, workshops m.m. Ejendommens nuværende atelier/lager har en loftshøjde på ca. 5 meter, og er forsynet med 2 el-porte i terrænniveau.
Foruden atelier er ejendommen indrettet med kontor- og mødelokaler i forskellige størrelser, to the-køkkener, 2 toiletter - heraf et med bad, et mindre værksted, samt pæn hovedindgang. Ejendommens udenomsareal er delvist befæstet med sf-sten.
Udsnit fra lokalplan nr. 002
Inden for det på kortbilag 4 med IV mærkede område i den gældende lokalplan nr. 002 må der kun opføres eller indrettes bebyggelse til de for kvarterets daglige forsyning nødvendige butikker (købmand, kiosk, bager, grønthandler, slagter), liberale erhverv (læge, revisor, arkitekt- og ingeniørvirksomhed, pengeinstitutter og lignende) samt lettere industri- og værkstedsvirksomheder (installatører, gas- og vandmestre, malere og lignende), som ikke eller i kun ubetydelig grad medfører gener i form af støj, luftforurening eller lugt samt enkelte boliger i tilknytning hertil.

Forslag til anvendelse

Produktion
Værksted
Lager

Økonomi

Årlig leje
525.000,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
525.000,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
43.750,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
713,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-

Lokalet

Etage areal
736 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1598 m²

Faciliteter

Bad
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere