SENEST SET
FAVORITTER

Michael Drewsens Vej 7, 8270 Højbjerg

Mulighedsrigt erhvervslejemål i skønne Højbjerg

874.200,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jacob Cailani Ladefoged
Telefon +45 8616 XX XX Se nummer
E-mail xx@delinde.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: Michael Drewsens VejType : Kontor

I det pulserende industriområde ved Højbjerg, har Byggeselskab Mogens de Linde nu æren af, at tilbyde et enestående lejemål.


Området
Lejemålet er beliggende på Michael Drewsens Vej i Højbjerg, blot 2 km fra Viby Torv. Ejendommen er en del af industrikvarteret med blandt andre byggemarkeder, bilforhandlere samt øvrige erhvervsvirksomheder. Der er særdeles gode parkeringsfaciliteter for virksomhedens ansatte og kunder med indkørsel direkte fra Michael Drewsens Vej og herfra videre til egen hovedindgang i lejemålet. Fra lejemålets parkeringsplads er der kun få minutter til motorvej E45 og kun 6 km til Århus Havn samt centrum. Lejemålet er også tilgængeligt med offentlige transportmidler, da der er busforbindelser til området og Ringvej Syd.

Ejendommen
Ejendommen er den tidligere Maskinfabrik Tempress A/S, Holco. Bygningerne er opført i perioden 1964 til 1989, og er løbende istandsat, hvorfor ejendommen i dag fremstår præsentabel med egen hovedindgang. Etagedæk er udført som isoleret træetageadskillelse hævet over eksisterende terrændæk. Ydervægge er pudsede og malede. Tag er isoleret trækonstruktion med tagpap og listedækning. Vinduer er delvist udskiftet i 2000.

Lejemålet
Lejemålet henvender sig særligt til virksomheden, som ønsker et prisvenligt erhvervslejemål tæt på Århus Centrum og i kort afstand til motorveje, foruden mulighed for masser af p-pladser. Lejemålet fremtræder med trægulve i åbnet kontorlokale, hertil mødelokaler, toiletter samt større køkken til frokostfaciliteter. Anvendelsesmulighederne er mange, og kan huse f.eks. kreative værksteder, showroom, konferencer, sport, lager og produktion, samt øvrige erhverv og kontorer. Lejemålet overtages med nuværende indretning, alternativt kan lejemålet istandsættes til jer efter nærmere aftale.

Forslag til anvendelse

Kontorer

Økonomi

Årlig leje
787.400,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
874.200,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
72.850,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
705,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.800,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
70,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1240 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Toiletter
Trægulve
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Maj2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere