SENEST SET
FAVORITTER

Gunnar Clausens Vej 14, 8260 Viby J

Præsentabel domicilejendom

610.117,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173078Type : Lager & Produktion

Præsentabel domicilejendom med mange anvendelsesmuligheder

Introduktion
Præsentabel domicilejendom, beliggende i et udbygget erhvervskvarter i Viby tæt ved såvel E45 som Letbanen, udlejes. Ejendommen ligger med stor synlighed til den trafikerede Gunnar Clausens Vej og kan, udover den nuværende anvendelse som ?bilhus?, tænkes at have mange andre anvendelsesmuligheder. Ejendommen kan alternativt købes ? forhør nærmere herom hos ejendomsmægleren.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Viby i den sydlige del af Aarhus med synlig facade til den trafikerede Gunnar Clausens Vej. Området ligger med kun 3,5 km. til Århus Syd Motorvejen via Genvejen, som leder hurtigt videre til Motorvej E45. Fra ejendommen er der endvidere blot få minutters kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog med bl.a. stoppested for Letbanen blot 350 meter fra ejendommen.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 750 m² fremstår velvedligeholdt og præsentabel med sine mørkegrå, pudsede murstensfacader og store glaspartier. Bygningen består overordnet set af et kontor- og velfærdsafsnit på ca. 206 m² i to plan, 364 m² showroom og 180 m² opvarmet og isoleret værksted/ lager.

Værkstedsafsnittet er placeret i den ene ende af ejendommen. Der er tale om regulære og søjlefrie arealer med en god loftshøjde på 4,3 meter til loftet imellem spær. Hallen fremstår med hvidmalede vægge og lyse, akustikdæmpende troldtektlofter, der, sammen med de mange ovenlysvinduer og den opsatte grundbelysning skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvet er betongulv med plads til 5 lifte, som kan medlejes mod et tillæg i lejen efter nærmere aftale. Adgangen til hallen sker via hele 5 aluhejseporte i niveau med udvendigt terræn med målene 3,4 x 3,2 (h x b). Værkstedet er desuden forsynet med udsugning, trykluft og olieudskiller, og der er indlagt 63 AMP.

Ejendommens showroom er beliggende midt i bygningen. Lokalet er lyst og indbydende med store vinduespartier fra gulv til loft isat den langstrakte facade mod Gunnar Clausens Vej. Der er tale om regulære og søjlefrie arealer med en god loftshøjde på 3,3 meter. Lofterne er lyse, akustikdæmpende troldtektlofter med opsat grundbelysning, mens gulvene har pålagt stilrene klinker. Bagerst i showroomet er indbygget tre sælgerkontorer med skillevægge i glas. Foruden bygningens hoveddør, der leder ind til lokalet, er showroomet forsynet med en automatisk aluhejseport på ejendommens bagside med målene 3,1 x 3,2 meter (h x b).

Kontor-/ velfærdsafsnittet er placeret i forlængelse af showroomet i gavlen af bygningen mod Jens Juuls Vej. Kontorarealet udgør 103 m² og er placeret en halv etage over showroomet. Arealerne er disponeret med et større, åbent kontormiljø samt to separate kontorer/ mødelokaler. Herudover forefindes et printer-/ serverrum, garderobe og toiletfaciliteter på etagen. Kontorene fremstår lyse og venlige med større vinduespartier isat bygningens facader. Gulvene er belagt med henholdsvis mørke tæppefliser og flotte trægulve. Lofterne er lyse, akustikdæmpende troldtektlofter med opsat grundbelysning. Den højloftede kælder under kontorene på tilsvarende 103 m² er indrettet med større kantine med opsat te-køkken, yderligere toiletter samt bad- og omklædningsfaciliteter.

Ejendommen er beliggende på en større grund på 2.000 m², som er indhegnet og forsynet med aflåselige porte. Udenomsarealerne er befæstet med SF-sten overalt og er udlagt til parkering samt tilkørsel til hallerne.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Årlig leje
577.600,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
610.117,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
50.843,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
813,-
Årlige driftsudgifter kr.
32.517,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
43,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
750 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Garderobe
Glasparti
Kantine
Kælder
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Skillevægge
Toiletter
Trægulve
Port
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Printer
Lift
Udsugning

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Dec2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK