SENEST SET
FAVORITTER

Bautavej 1A, 8210 Aarhus V

75 - 1.000 kvm erhvervslejemål

54.768,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173027Type : Lager & Produktion

 

Introduktion
Ecopark er en grøn erhvervspark for iværksættere og mindre virksomheder, der ønsker at drive forretning i innovative omgivelser. Som lejer bliver man en del af et større fælleskab med optimale muligheder for at netværke. I erhvervsparken er der mulighed for at leje faciliteter til bl.a. værksted, testområde, småproduktion og lager i flere størrelser ? kontakt ejendomsmægleren og få et overblik over mulighederne. Ecopark har fokus på at skabe de bedste rammer for vækst for virksomheder beskæftiget i følgende brancher:
Cleantech:
Energi- og ressourceoptimerende processer og teknologier inden for energisystemer, miljø, vand, affald, cirkulær økonomi o.l.
Smart Systems:
Mekanik, software, IoT, AI o.a., der resulterer i smarte produkter, systemer og løsninger.
Bæredygtigt byggeri:
Udvikling af produkter inden for byggebranchen, som skaber mere miljøvenlige bygninger, minimerer CO2-udledningen og skaber bedre indeklima.

Beliggenhed
Lejemålet er beliggende i en større erhvervspark, som ligger med facade til Åby Ringvej, i den vestlige del af Aarhus. Området ligger med kun ca. 5,5 km. til Motorvej E45/ Herningmotorvejen ved motorvejstilkørslen Aarhus Vest. Fra området er der endvidere under et minuts kørsel til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum/ Havn er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder.

Beskrivelse
Lejemålet indgår i Ecoparks ca. 12.000 m² store bygningskompleks fordelt på kontor-, konference-, lager- og værkstedsfaciliteter beliggende på en ca. 37.000 m² stor matrikel med plads til udendørs opmagasinering og parkering.

Lejemålet ifølge nærværende opstilling er baseret på et afgrænset afsnit på ca. 163 m² inkl. andele af fællesarealer beliggende i ejendommens oprindelige garageanlæg, som fremstår med murede facader. Såvel færre som flere kvadratmeter kan lejes efter behov, da bygningen er fleksibelt indrettet og nem at opdele. Arealerne i denne del af bygningen er uopvarmede. Opvarmede faciliteter forefindes i den øvrige del af ejendommen, hvis forholdene kræver det. Der er desuden mulighed for at leje kontorer i Ecoparks hovedbygning efter behov.

Hallerne er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde med 3,9 meter under spær. Der er et godt lysindfald i lokalerne fra de mange ovenlysvinduer. Gulvet er betongulv. Adgangen til lagerhallerne sker via aluhejseporte i niveau med udvendigt terræn med målene 3,7 x 3,3 meter (h x b).

Ecopark tilbyder nogle rigtig gode fællesfaciliteter for sine lejere med bl.a. stor og lækker kantine i hovedbygningen med mulighed for (mod betaling) at indgå i ejendommens kantineordning, bemandet reception med gæstemodtagelse, adgang til moderne konference- og mødelokaler, motionsrum samt bad- og omklædningsfaciliteter. Ecopark varetager desuden alle drifts- og renholdelsesopgaver på fællesarealer, hvilket gør det let og økonomisk at være lejer i ejendommen.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Årlig leje
49.226,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
54.768,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
4.564,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
336,-
Årlige driftsudgifter kr.
5.542,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
34,-

Lokalet

Etage areal
163 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Fællesareal
Kantine
Kantineordning
Motionsrum
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Reception
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere