J.P. Larsens Vej 9, 8220 Brabrand

Nyistandsat værksted/lager

78.300,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 76 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172858Type : Lager & Produktion

Central beliggenhed med synlig facade

Introduktion
Ejendommen på i alt 1.200 m² er overtaget af VVS-Installatør Lars Lykkegaard ApS, som selv benytter godt 1/3 af ejendommens areal. De resterende ca. 800 m² bestående af henholdsvis kontor- og lagerarealer ønskes udlejet - samlet eller opdelt, hvor den kommende lejer selv kan få indflydelse på indretningen. Der er således mulighed for anvendelse til f.eks. kontorformål, showroom, klinik, værksted/ lager eller en kombination heraf.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et blandet bolig- og erhvervsområde i Brabrand i det vestlige Aarhus med synlig facade til den trafikerede Silkeborgvej. Området ligger 3,5 km. fra Motorvej E45 ved motorvejstilkørslen Aarhus Vest og med 2 km. til ringvejssystemet rundt om Aarhus, der sikrer hurtig og nem adgang til alle dele af byen. Køretiden til Aarhus centrum er ca. 10 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder med bl.a. flere busforbindelser på Silkeborgvej få hundrede meter fra ejendommen.
Beskrivelse
Ejendommen fremstår med pudsede og lysegrå facader og ligger med facade til Silkeborgvej med indkørsel fra J.P. Larsens Vej. Bygningen er i to plan, og de ledige arealer udgøres af 636 m² kontor på 1. sal og 174 m² værksted/ lager i stueplan. Arealerne kan fungere som ét samlet lejemål, eller alternativt opdelt i op til tre, selvstændige lejemål bestående af henholdsvis 260 m² kontor, 376 m² kontor og 174 m² værksted/ lager.

Kontoret på de 376 m² vender ud mod Silkeborgvej og entreres via en præsentabel hall i stueplan med trappeløb til overetagen. Arealerne på 1. sal består af en kombination af åbne kontorlandskaber og cellekontorer i varierende størrelse. I stueplan forefindes et te-køkken samt to toiletter. Kontorene fremstår lyse og venlige og er overvejende belagt med mørke gulvtæpper. På lofterne er der opsat akustikdæmpende troldtektplader.

I forlængelse af ovenstående lokaler forefindes kontoret på de 260 m², som entreres via en udvendig, flisebelagt trappe mod J.P. Larsens Vej. Arealerne består af en kombination af åbne kontormiljøer og cellekontorer i varierende størrelse. Herudover forefindes en kantine med opsat te-køkken, to toiletter samt et badeværelse. Kontorene fremstår lyse og venlige og er belagt med bl.a. trægulve og linoleum. På flere af lofterne er opsat akustikdæmpende troldtektplader.

Værksted/ lageret på de 174 m² er beliggende i stueplan og vender ud mod J.P. Larsens Vej. Lageret er opvarmet, regulært og forsynet med en automatisk aluhejseport i niveau med udvendigt terræn. Loftshøjden måler 2,5 meter. Der er et godt lysindfald i lokalet fra vinduespartier i begge sider af bygningen. Gulvet er betongulv. I forbindelse med lageret forefindes et te-køkken, toiletfaciliteter med bademulighed samt et separat lokale, som kan være anvendeligt som kontor. Lejemålet er netop istandsat fra A-Z og fremstår indbydende.

Kontorene på 1. sal kan enten anvendes med den indretning, som forefindes på ejendommen i dag, idet lejen og øvrige vilkår i nærværende opstilling er sat med udgangspunkt heri. Alternativt kan lejemålet skræddersys den kommende lejers specifikke behov. Udlejer vil således forestå og afholde omkostningerne forbundet hermed. Lejen, uopsigelighed samt øvrige vilkår vil blive afstemt herefter - ring og hør nærmere om mulighederne.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om dette lejemål eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258.

Økonomien i nærværende opstilling omfatter værksted/ lageret på de 174 m².

Forslag til anvendelse

Lager
Værksted

Økonomi

Årlig leje
78.300,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
78.300,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
6.525,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
450,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
174 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Køkken
Badeværelse
Betongulv
Hall
Kantine
Kontorlandskab
Toiletter
Trægulve
Kantine
Køkken
Værksted
+Mere

Teknik

Aluhejseport

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere