SENEST SET
FAVORITTER

Runddyssen 2, 8200 Aarhus N

Nyopført flerbrugerhus

4.627.230,-
Årlig leje inkl. drift
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81200169Type : Kontor

Nyopført flerbrugerhus på optimal beliggenhed

- Kantine med tilstødende mødelokaler
- Vederlagsfri parkering
- Optimal infrastruktur og tilgængelighed
- Godt indeklima og fleksibel indretning

HUBBEN er udviklet som et flerbrugerhus eller firmadomicil, der tilbyder attraktive og fleksible lokaler til virksomheder, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og optimal indretning i et moderne kontorhus. Ydermere tilbyder ejendommen en hel række mødefaciliteter, foyer, loungemiljøer med cafeer og velfærdsfaciliteter samt et dynamisk miljø med andre spændende virksomheder.

I HUBBEN deler alle virksomheder om et lyst og åbent ankomst og flere foyerområder. På alle etager tilbyder HUBBEN umiddelbart adgang til fælles møderum, lounge og cafe faciliteter fordelt på alle etager og adgang til en fælles professionelt drevet kantine med produktionskøkken, hvor maden forberedes på stedet for opnåelse af den højeste kvalitet til HUBBENs brugere.

Dette for det grundlæggende princip om at skabe de bedste faciliteter og optimalt fleksible rammer med mulighed for ekspansion, for firmaer med fokus på totaløkonomien.

Man får som lejer i HUBBEN adgang til egne moderne kontorlokaler og et stort velfungerende mødecenter og gode velfærdsfaciliteter.

Der er lejemål for alle typer af virksomheder med behov for kontorarealer i et velfungerende og dynamisk professionelt miljø, hvor omgivelserne appellerer til sparring og interaktion mellem medarbejdere og nærheden til andre virksomheder giver mulighed for nye impulser og samarbejder i hverdagen.

Der er hovedvægt på et fleksibelt byggeri, som kan tilpasses den enkelte virksomheds nuværende og fremtidige behov. Der er fokus på et optimalt indeklima, høj eksklusiv materiale kvalitet og en optimal indretning med et godt dagslysindfald. Dette alt sammen for at gøre HUBBEN et attraktivt
flerbrugerhus/domicil at være, arbejde og drive virksomhed i.

Forslag til anvendelse

Domicil

Økonomi

Årlig leje
3.856.025,-
Årlig leje inkl. drift i alt kr.
4.627.230,-
Md. leje inkl. drift i alt kr.
385.603,-
Årlig leje inkl. drift pr. m²
1.290,-
Årlige driftsudgifter kr.
771.205,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-

Lokalet

Etage areal
3587 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5127 m²

Faciliteter

Foyer
Kantine
Lounge
Mødefaciliteter
Parkering

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere